Stirile din ziua: 4 mai 2016

alegator

PNL conduce topul partidelor cu cei mai mulți candidati la funcția de primar in Timis

PNL conduce topul partidelor cu cei mai mulți candidati la funcția de primar in Timis

PNL este singurul partid care, în Timiș, are candidați pentru toate cele 99 de localități. PSD are 98 de propuneri și merge de mână cu ALDE în patru comune. La popul opus sunt M10 și PNȚCD, partide care nu au însă candidați pentru Primăria Timișoara.

maternitate odobescu

Peste 6.200 euro chirie lunara pentru Maternitatea Odobescu, de la bugetul local

Exact 6.252 euro/lună va plăti primăria, în următorii doi ani, pentru mai multe spații din Clinica de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal. Acestea sunt în proprietate privată, iar contractele de închiriere expiraseră. Între timp, unul dintre proprietarii clădirilor caută cumpărător pentru imobil.

Alpinistul Horia Colibasanu, spre o premiera mondiala! In drum spre Manaslu, pe o noua ruta

Timișoreanul Horia Colibășanu se pregătește să cucerească noi culmi! Este vorba despre ascensiunea pe vârful Manaslu, care a început în dimineața zilei de miercuri, 4 mai. Alături de partenerul său slovac, Horia va încerca să ajungă pe „optmiar” pe o rută nouă, fără șerpași sau măști de oxigen.

Alo? Robu, la DNA pentru un contract de telefonie mobila negociat de Traian Stoia

Primarul Nicolae Robu a fost audiat, miercuri, de procurorii DNA Timișoara, într-un dosar referitor la un contract încheiat de municipalitate cu un operator de telefonie mobilă. De termenii contractuali și bonusurile acordate PMT s-a ocupat, acum trei ani, fostul viceprimar Traian Stoia.

1 milion de monede pentru un spital! Sansa la viata pentru copiii bolnavi de cancer

Sigur aveți, uitate prin buzunare, monede de 1 ban, 5, 10 sau 50 de bani. Le puteți arunca în pușculițe sau… le puteți dona într-un scop nobil. Timișorenii sunt invitați să dea o mână de ajutor la înființarea primului centru independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. Se caută… patru tone de monede!

Paduricea, pe ultima suta de metri inainte de redeschidere: ce mai e de facut / FOTO

Gazon pus în proporție de 80%, alei trasate și sistem de irigație finalizat. În Parcul Pădurice se lucrează de zor la plantarea copacilor și construirea stâncăriei, operațiuni care ar putea fi gata săptămâna viitoare. Cu o condiție: să fie vreme bună. Parcul ar trebui deschis nu mai târziu de 15 iunie.

Calatorie de poveste pe malul sarbesc al Dunarii, in expozitie in Bastionul Theresia

Poate ați simțit deja briza Coșavei dunărene, mirosul de tei și salcâmul înflorit, ați văzut poate Babacaia și Cazanele Mici. Nicidecum însă armonia nu este completă dacă nu cutreierați și malul drept, cel sârbesc. Încercați atunci să treceți pragul expoziției care va fi deschisă la Muzeul Banatului.

Top