Stirile din ziua: 5 mai 2016

Catalin Tiuch

Dilemele pesedistului Tiuch inainte de campanie: cum pot colabora Robu si Popoviciu?

Dilemele pesedistului Tiuch inainte de campanie: cum pot colabora Robu si Popoviciu?

Deputatul PSD Cătălin Tiuch cere noului PNL să dea explicații cu privire la modul în care funcționează, având în vedere că este format din oameni care erau cândva adversari. Altfel, spune social-democratul, e greu să porți o discuție constructivă cu liberalii.

mihaela mircea

Lupta grea, cel putin teoretic: 11 pentru un fotoliu! Cine vrea sa fie primar la Timisoara

Primarul în funcție, liberalul Nicolae Robu, își dorește încă un mandat și, pentru asta, se va lupta, pe 5 iunie, cu 10 contracandidați. Cel mai redutabil pare a fi deputatul PSD Florică Bîrsășteanu, dar nu ar trebui neglijat nici independentul Adrian Orza. Ion Răducanu (UNPR) încearcă pentru a treia oară să devină primar.

Propunere liberala pentru Buzias: Dupa 16 ani de neo-feudalism, ar fi cazul sa avem aquapark!

Cum ar fi să avem aquapark la Buziaș? Dacă nu s-a putut la Dudeștii Noi, s-ar putea în orășelul situat la 30 de kilometri de Timișoara. Acesta este unul dintre proiectele candidatului PNL la Primăria Buziaș, Sorin Munteanu. Liberalii încearcă să schimbe, pe 5 iunie, culoarea politică a trei localități cu vechi „pedigree” social-democrat.

Muzeul Banatului a devenit de interes national… chiar daca nu are casa

Muzeul Banatului a primit, prin hotărâre de guvern, titlul de muzeu de interes național. Acesta va oferi posibilitatea unei colaborări mai strânse cu muzeele internaționale, iar salariile angajaților vor crește cu 25%. Totuși, deocamdată, Castelul Huniade, „casa” muzeului, rămâne în reabilitare pentru cel puțin încă doi ani.

Speranta moare ultima: Bojin vrea elicopterul de la Arad. Daca nu se poate, va cumpara CJ unul!

La începutul anului, reprezentanții Consiliului Județean Timiș au afirmat că elicopterul SMURD de la Arad va reveni „acasă”, la Timișoara. După mai multe contre între Timiș și Arad, secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că, deocamdată, aeronava rămâne pe loc. Bojin afirmă acum că totuși elicopterul ar putea să revină în Timișoara. Dacă acest lucru nu se întâmplă, există și variantă de rezervă.

De la noul consilier al lui Robu, la stranutul lui Grindeanu

Joi spre vineri începe campania electorală. De această dată oficial, fiindcă neoficial ea a cam demarat de ceva timp. Cu doar câteva ore înaintea startului electoral, primarul Nicolae Robu a avut parte de-o surpriză destul de neplăcută, respectiv o vizită la DNA.

Totemul din Piata Unirii mai ramane o vreme… post trafo!

Ultima statuie din cele șapte cumpărate de Primăria Timișoara pentru zona Cetate rămâne neterminată. Ciudatei construcții din fața Palatului Baroc îi lipsește un… omuleț, care nu va ajunge la locul lui prea curând. Motivul? Banii! PMT ar fi plătit totuși pentru monument aproape 14.000 de euro.

Ipocrizie marca PMP – Marius Dugulescu: de la scandalul din Heaven, spre CL Timisoara!

Liviu Cioboată, fostul șef de la Clubul Heaven, care dădea afară, în 2011, o tânără aflată într-un scaun cu rotile, pentru că „nu era obligat să lucreze cu astfel de persoane”, candidează acum pentru Consiliul Local Timișoara pe lista PMP! Culmea, își face și reclamă, îmbrățișând și sărutând o tânără cu dizabilități, la rândul ei candidat „popular”.

Se anunta masuri drastice la Poli, inclusiv desfiintarea! Ioan Miculas, pe faras

Poli Timişoara este cea mai slabă echipă din Liga I în play-out. Dacă jucătorii lui Petre Grigoraş au adunat doar şase puncte în cele nouă etape scurse din play-out, conducerea clubului timişorean s-a remarcat prin promovarea circului ieftin şi a gafelor impardonabile care au dus la situaţia dramatică în care se află Poli.

aquatim

Apa rece oprita la Murani

Aquatim anunță că joi, 5 mai, între orele 9 și 16, este planificată spălarea rezervorului de înmagazinare a apei potabile din localitatea Murani. Ca urmare, furnizarea apei potabile în localitate va fi întreruptă în acest interval orar. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Acad. P. Negulescu, Intrarea Cocoșului, Albinelor, Stuparilor, Aristide Demetriade, Foișor, Dr. R. Koch (p), Olanda (p), orele 9 – 18; Dumbrăvița – str. Belgrad,Ferventia II, Roma, Picasso, Helsinki, Madrid, Atena, I. Creangă (p), Săcălaz – str. IV și ieșire spre Beregsău, Giarmata – str.

Top