Stirile din ziua: 7 mai 2016

Candidatii UNPR, Titu Bojin si Ion Raducanu, impreuna de Ziua Europei (P)

Candidatii UNPR, Titu Bojin si Ion Raducanu, impreuna de Ziua Europei (P)

Un sfârșit de săptămână plin pentru președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, care a fost alături și împreună cu timișenii dornici de a-și petrece timpul liber fie într-o competiție sportivă, la Buziaș, fie sărbătorind împreună Ziua Europei, eveniment desfășurat la Muzeul Satului Bănățean Timișoara.

Timisoara a devenit oficial Capitala Tineretului! Candidatii la primarie, luati la intrebari

Timișoara este oficial, de sâmbătă, Capitala Tineretului din România. Titulatura a ajuns oficial în orașul de pe Bega, ștafeta fiind predată de Cluj-Napoca, care a deținut, anul trecut, titlul de Capitală a Tineretului din Europa. Pe 17 mai e programată o acțiune cu adevărat interesantă: o întâlnire tineri – candidați la primărie!

Majoratii au lipsit… de la ziua lor! / FOTO

Primăria Timișoara a inventat, din doi timpi și trei mișcări, încă o sărbătoare de la care au lipsit… sărbătoriții! Ziua Majoraților – adică a tinerilor de 18 ani – a început sâmbătă, la Grădina de Vară Capitol și a avut, cel puțin în prima parte a zilei, un public de să-l numeri pe degete. „Majorațiii” erau probabil la terase…

Fantana muzicala in Parcul Botanic? Momentan se pregateste terenul

Planurile pentru megafântana muzicală de pe Bega bat pasul pe loc, dar acum se fac altele… pentru una în Parcul Botanic! Păstrată, probabil, la secret prin sertarele primăriei, fântâna ornamentală muzicală din Parcul Botanic apare într-un proiect de hotărâre care va intra pe ordinea de zi a plenului CL de marți, 10 mai.

Top