Stirile din ziua: 23 mai 2016

PSD-iștii îl schimbă pe Robu cu Ciuhandu. Deocamdată pe fântâni

PSD-iștii îl schimbă pe Robu cu Ciuhandu. Deocamdată pe fântâni

În plină campanie electorală, tinerii PSD-iști au mai descoperit o problemă „marca Robu”. E vorba de fântânile realizate de fostul primar Gheorghe Ciuhandu, dar inscripționate cu cel al actualului edil. Astfel că PSD-iștii s-au pus să repare această situație și să-l aducă pe Ciuhandu pe fântâni. Povestea fântânilor publice realizate de administrația Ciuhandu, dar care

Birsasteanu i-a luat fata lui Robu. Dar numai la fotbal

Agonie și extaz. Care e diferența, din punct de vedere fotbalistic, între Florică Bîrsășteanu și Nicolae Robu? Dar ce spuneți de o pizza la superofertă, cu bonus un candidat la primărie? Dacă nu vă place, nu-i bai. Poate preferați alt candidat, care vrea a treia oară să fie primar, deși știe că nu se va întâmpla nici de data asta.

Primaria Timisoara a dat 4 milioane de euro pe Incuboxx, acum cauta constructor ca sa nu mai ploua inauntru!

Orice ploaie serioasă face probleme la Incuboxx, clădirea pe care Primăria Timișoara a plătit patru milioane de euro. Apa se infiltrează liniștită, pentru că fațada de policarbonat nu este perfect etanșă. Totul, datorită „calității” lucrării executate de societatea Saiftim, care și-a luat banii și a intrat în insolvență. Acum, primăria caută o firmă care să remedieze problemele.

Continua pregatirile pentru Timisoara Capitala Culturala! Ce facem daca nu castigam titlul

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 lucrează de zor la pregătirea dosarului de candidatură cu care orașul de pe Bega se va prezenta în finala națională a competiție. Au fost pregătite nu doar proiecte și programe interesante, ci și… planuri pentru situația în care Timișoara pierde concursul.

Fostul bordel Sari Neni, scos iar la vanzare! La aproape jumatate de pret fata de acum doi ani

Unul dintre cele mai faimoase bordeluri din Timișoara ajunge, din nou, în atenția consilierilor locali. Celebrul „Șari Neni” e scos la vânzare, iar primăria renunță la dreptul său de preemțiune asupra imobilului. Consilierii locali au votat acum doi ani un proiect similar, suma fiind însă aproape dublă.

Prima cladire a Openville ar putea fi ocupata integral inainte de inaugurare!

Grupul Iulius a închiriat încă 3.500 de metri pătrați în noul zgârie-nori care se construiește în ritm rapid în apropierea actualului mall. Ansamblul Openville, din care face parte clădirea, este o investiție de 220 milioane de euro, a cărui construcție a început în septembrie 2015. El va include și cel mai mare parc suspendat din România.

(P) Primarul fara Consiliul Local este ca masina fara roti. Interviu cu Florin Birsasteanu, candidat PSD la Primaria Timisoara

Domnule Bîrsăşteanu, candidaţi alături de o echipă puternică, vizibilă şi foarte motivată. Se spune că a contat foarte mult decizia dumneavoastră în stabilirea listei finale. Ca preşedinte al organizaţiei municipale era normal să fiu implicat în stabilirea listei de candidaţi. De asemenea, poziţia mea de candidat la funcţia de primar mi-a dat ocazia să aleg

aquatim

Buzias si Faget raman fara apa rece

Aquatim anunță că luni, 23 mai, între orele 8 și 16, va întrerupe furnizarea apei reci în Buziaş şi Făget, pentru lucrări de conectare la rețeaua nouă de apă rece, construită din fonduri europene. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giarmata – zona str.Morii, Pobeda, Remetea Mare nr. 27 (32), Iecea Mare (p), orele 9 – 16; Lăpușnic, SC Gorunele Alex SRL – Coștei, orele 9- 18; Tormac (p), orele 8 – 16.

Top