Stirile din ziua: 24 mai 2016

Haideti la Carnavalul Florilor! Bela Crkva asteapta cu bratele deschise timisorenii

Haideti la Carnavalul Florilor! Bela Crkva asteapta cu bratele deschise timisorenii

O săptămână plină de flori, concerte, concursuri pentru gurmanzi și nu numai – aceasta este oferta făcută timișorenilor de sârbii din Bela Crkva. Treceți-vă în agende perioada 19-26 iunie și trageți o fugă până în țara vecină, la Carnavalul Florilor. O să aveți ce povesti la întoarcere.

Grigoras a fost concediat prin SMS, nu pe Facebook! De ce a sters Robu postarea

Duminică seară a scris, pe Facebook, un mesaj prin care anunța concedierea lui Petre Grigoraș de la ACS Poli, apoi a șters postarea. Primarul Nicolae Robu spune că i s-a părut just să facă asta, pentru că… lumea a înțeles greșit mesajul. Noul antrenor, Ionuț Popa, e angajat cu salariu minim pe economie, ca să facă o minune!

La Timisoara, pensionarii nu mai stau la taclale pe banca, ci… in punctul termic!

Pe repede înainte: așa s-a derulat proiectul anunțat, în urmă cu o lună, de transformare a unor puncte termice în cluburi pentru pensionari! A fost inaugurat primul dintre ele, în zona Șt. O. Iosif, și urmează alte nouă, dar și un regulament de utilizare. Cheia va fi predată consiliului de cartier, care va trebui să gestioneze și eventualele dispute…

Regizorul Ieremia (PSD), despre administratia Robu: Praf, hartoape, jeg, lucrari neterminate

Social-democrații din Timișoara nu pierd nicio ocazie să-și exprime nemulțumirile vizavi de administrația Robu. Ei susțin că actualul edil nu și-a respectat promisiunile din campania precedentă, în care au lucrat împreună, pe vremea USL, și se plâng de traficul infernal, dar și de calitatea proastă a vieții, indiferent dacă stai la periferie sau în buricul târgului.

Asfaltare cu… repetitie in Ciarda Rosie? Primaria se pregateste de un nou santier

Se anunță încă un șantier în zona Ciarda Roșie, după cel pornit în februarie 2014, estimat să dureze nouă luni și finalizat la peste un an de la începere. Curios este că studiul de fezabilitate care va fi propus spre vot în viitorul plen al CL include și două străzi din vechiul șantier, care ar fi, și la ora actuală, tot din piatră spartă.

Petru Roman, primarul liberal din Deta, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a primaului Petru Roman (PNL), din Deta. Acesta este acuzat de conflict de interese în formă continuată, dosarul fiind acum la Judecătoria Deta. Roman candidează, cu șanse mari, pentru un nou mandat.

Călin Popescu Tăriceanu

Tariceanu, urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa in dosarul Padurea Snagov

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov au dispus începerea urmăririi penale față de Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României. Acesta este implicat în dosarul retrocedărilor ilegale, alături de personaje celebre precum Remus Truică și Prințul Paul.

acs poli

Echipa de Liga I n-avem, inchiriem stadion! CJ Timis cauta doritori

Timișoara nu va avea echipă de Liga I în sezonul viitor, iar în august expiră și contractul prin care Asociația Club Sportiv Poli Timișoara a primit în folosință gratuită stadionul „Dan Păltinișanu”. CJ Timiș, proprietarul arenei, o scoate acum la închiriat! Contractul, dacă se va găsi un doritor, va fi valabil doi ani.

Calatorie in lumea instrumentelor, cu Incanto Quartetto

Încă un eveniment special pus la cale de Incanto Quartetto are loc în Sala Multifuncțională a CJ Timiș. De această dată, este vorba despre un concert denumit „Călătorii în lumea instrumentelor”. Acesta este programat marți, 24 mai, de la ora 19. Moderatorul este, ca de obicei, Cristian Rudic, iar invitatul special este pianista Angela Balici.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Românești, Buziaș – doar cartier blocuri MAN-str. Florilor, Chevereș – Zona abonați Chevereș CAP, orele 8 – 19; Dumbrăvița – str.Constructorilor (p), Someș (p), Mesteacănului (p), Mara (p), Nera (p), Luceafărului (p), Henriette Delavrancea (p), Veneția (p), Giarmata –

Top