Stirile din ziua: 26 mai 2016

Raducanu: Robu conduce orasul dupa cum viseaza noaptea!

Raducanu: Robu conduce orasul dupa cum viseaza noaptea!

Recunoaşte că nu are cum să ajungă primar, dar are câteva vorbe să-i spună actualului edil-şef. Ion Răducanu îi transmite lui Nicolae Robu că ar fi cazul să coboare cu picioarele pe pământ, pentru ca Timişoara să nu mai fie doar un „târg de provincie”.

Sondaj

Furie mare la PSD! Social-democrații vor sa reclame la CNA sondajul care-l da castigator pe Robu

Social-democrații din Timișoara sunt supăraţi foc pe sondajul IRES, comandat de Digi TV, care-l dă pe Nicolae Robu drept câștigător detașat în fața lui Florică Bîrsășteanu. Ei vor să facă o plângere la CNA. Un sondaj realizat, în condiţii similare, la Craiova arată că Olguţa Vasilescu (PSD) e cu ani lumină în faţa liberalului Pavel Badea.

Strada Versului, amenajare de 875.000 de euro! De la 160.000, anul trecut

Strada Versului va fi amenajată ca la carte, cu peste 3,8 milioane de lei, bani de la bugetul local. Anul trecut, consilierii locali au aprobat, în acelaşi scop, puţin peste 700.000 de lei, bani care includeau şi studiul de fezabilitate, şi proiect tehnic, şi execuţie. Acum, ei trebuie să fie de acord cu SF-ul.

Daca e weekend, e Festivalul Filmului European! Trei zile pentru cinefili

Festivalul Filmului European revine la Timișoara după patru ani. La Grădina de Vară Capitol şi la Ambasada sunt programate trei seri de filme unul şi unul. Pelicula care va deschide evenimentul este “Banat”, o producţie italiană care spune o poveste mai puţin obişnuită.

Noi serii de cursuri oferite de CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională (DFPP), organizează noi serii ale cursurilor de expert accesare fonduri structurale și de coeziune europeană, respectiv expert achiziții publice sau recrutare și selecție.

1 Iunie, sarbatorit la Timisoara in Parcul Copiilor si in Parcul Rozelor / PROGRAM

Cu poliţişti, rafting pe… Bega, arbalete şi tiroliene. Aşa va fi celebrată, la Timişoara, Ziua Copilului. Primăria a pregătit un program interesant, nu într-unul, ci în două parcuri din oraş. Distracţia va ţine de dimineaţă până seara, singura condiţie fiind vremea bună.

aquatim

Apa rece oprita in Timisoara si Recas

Aquatim anunţă că, pentru remedierea unor avarii, va întrerupe joi, 26 mai, furnizarea apei reci pe străzile Deportații de la Bărăgan, Petre Domășnean, Calea Urseni, Ion Barac, Ardealul, 1 Decembrie, Constantin Brâncoveanu, din Timişoara, dar și în Recaș. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă

Duminica la Muzeul Satului: Festivalul Etniilor, cu parada si concerte

Concerte, spectacole de dansuri şi o paradă colorată şi veselă – toate acestea vă aşteaptă duminică după-amiază la Muzeul Satului Bănăţean, la Festivalul Etniilor. Veţi putea asculta muzică tradiţională ucraineană, aromână, evreiască, cehească, sârbescă sau ungurească. Intrarea este liberă.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice, va întrerupe joi, 26 mai, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 43 și 43A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondați zonei centrale, dar și cei care locuiesc pe străzile Balta Verde, Bogdăneștilor (parțial), Cetății (parțial), Pop Retegan și Mircea cel

Intrerruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Pomiculturii (p), Calea Lipovei (p), orele 9 – 13, str. Ecoului, T. Edison, Brazilia, Cooperației, A.Volta, Constantin cel Mare (p),orele 13 – 17; Săcălaz – zona str. III și IV, Ghiroda – str. Brateș, Dunărea, Moldovei, Lăpușnic, orele 9 – 18; Giarmata –

Top