Stirile din ziua: 29 mai 2016

Retrogradare dulce-amara pentru Poli Timisoara! Juniorii Mailat si Sorescu mai spala din rusinea unui sezon dezastruos

Retrogradare dulce-amara pentru Poli Timisoara! Juniorii Mailat si Sorescu mai spala din rusinea unui sezon dezastruos

Agonia fotbalistică a celor de la Poli Timişoara a luat sfârşit! Timişorenii au încheiat sezonul cu o înfrângere (2-3) pe teren propriu în faţa CSMS-ului din Iaşi. Ultima etapă a însemnat şi debutul mai multor juniori din propria pepinieră.

Marea constipatie. „Fanaticul muncii” n-are timp nici sa mearga la closet

Nemernicii, trântorii și bagaboantele „care n-au realizat nimic în viața lor” și care i-au contestat lui Nicolae Robu dreptul de a lucra 27 ore pe zi, alături de șoferul Vasile, au rămas zilele astea de campanie electorală fără reacție.

Ziua județului Timiș

De inchiriat: peste 1.000 metri patrati in Bastionul Theresia, inclusiv Zambara

Consiliul Județean Timiș se pregătește să scoată la mezat niște spații în Bastionul Theresia, însă trebuie să aștepte să plece vechiul chiriaș. Este vorba despre firma lui Dorin Epure, care nu mai are contract de câteva luni și a fost dată în judecată de CJ. Aici a funcționat și celebrul „centru de tineret”, în realitate club în toată regula.

Minds Hub si UVT, premiate pentru un parteneriat de excelenta

Universitatea de Vest din Timișoara a fost distinsă cu premiul „University Business Cooperation of the Year”. Distincția a fost acordată pentru proiectul Minds Hub, considerat cel mai bun parteneriat dintre companii și instituții academice. Premiul a fost acordat la gala „Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2016”.

Cu adolescentii la alegeri! Timisul, in topul judetelor cu candidati prea… mici

Aproape 450 de candidați la alegerile locale de săptămâna viitoare sunt prea tineri ca să-și poată asuma acest demers! Expert Forum a analizat datele de la Biroul Electoral Central și a ajuns la concluzia că există doritori de funcții care abia au împlinit 18 ani. Candidaturile nu mai pot fi invalidate acum.

Un milion de lei pe an de la primarie pentru Timisoara Capitala Culturala

Timișoara s-a calificat, în decembrie, în finala națională a cursei pentru Capitală Culturală Europeană 2021, fără ca asociația care a pregătit dosarul de candidatură să fi primit un leu timp de mai bine de jumătate de an. Acum, consilierii locali au aprobat o cotizație anuală de 1 milion de lei din partea primăriei.

Top