Suarez, mai mult Cain decat Abel! Poli continua marsul penibil spre… matineu

Problemele financiare şi amatorismul cras în care se scaldă Poli Timişoara nu aveau cum să nu îşi pună amprenta şi pe jocul lui Goga & Compania. Trupa lui Petre Grigoraş a prezentat o nouă mostră a penibilului în fotbal, la Ploieşti, unde a fost învinsă de Petrolul cu 3-2.

minge de fotbal

Evoluţia echipei timişorene nu lasă să se întrevadă nici cea mai mică speranţă de supravieţuire în Liga I. Aşa cum declara cu ceva timp în urmă Petre Grigoraş, Poli se mai poate salva doar printr-o minune. Până acum, după jocul penibil şi rezultatele catastrofale din ultimele etape, minunea va fi dacă clubul timişorean nu se va desfiinţa, după cea de-a doua retrogradare din ultimii ani. Forţat de numărul mare de jucători indisponibili din cauze medicale, din pricina suspendărilor sau a unor dezertări din lot, Petre Grigoraş a început jocul de la Ploieşti cu mijlocaşii centrali Jenkins şi Abel Suarez, doi jucători care parcă nu au crescut în fotbalul spaniol şi cel englez.

Aşa cum ne-a obişnuit, englezul Jenkins a fost extrem de discret la mijloc, iar Abel Suarez a fost, din nou, groparul lui Poli. Meci de meci, ori de câte ori a fost introdus, spaniolul Suarez, prin prestaţiile slabe, le-a ucis timişorenilor speranţele de a supravieţui în Liga I. Aşa s-a întâmplat şi la Ploieşti. După un debut echilibrat de joc, cu câte o ocazie de fiecare parte, Petrolul a deschis scorul în minutul 15 dintr-un penalti acordat după ce Zoubir a fost tras prosteşte de tricou în careu de neinspiratul Abel Suarez. Astafei a înscris pentru 1-0. Timişorenii au căzut total după primirea golului, iar ploieştenii au profitat şi au mai înscris o dată… tot din penalty. De această dată rolurile s-au inversat: Zoubir a înscris în urma loviturii de pedeapsă acordată în urma unui fault comis de Smaranda asupra lui Astafei, marcatorul primului gol.

Cu o singură excepţie, timişorenii şi-au manifestat neputinţa şi în repriza secundă. Singurul strop de speranţă într-un ocean de neputinţă a fost la faza din care atacantul Nimely a înscris golul care a redus diferenţa la un gol. Până la finalul jocului s-a mai înscris de două ori, ploieştenii fiind cei care s-au bucurat astfel de o victorie meritată. Timişorenii au redus din nou diferenţa, după ce au fost conduşi cu 3-1, englezul Jenkins înscriind pentru 3-2 în minutele de prelungiri. Mai merită amintit şi debutul lui Deian Sorescu, un puşti din propria pepinieră care a arătat, în puţinele minute jucate, că antrenorii de la echipa mare ar trebui să fie mai atenţi la juniorii de la central de copii şi juniori decât să apeleze la jucători străini care sunt recomandaţi, de cele mai multe ori, doar de numele de fotbalişti, nu de calităţile fotbalistice. Poli rămâne cu 20 de puncte în clasament şi ocupă penultimul loc în clasament, iar salvarea de retrogradare este tot mai departe.
Petre Grigoraş a apelat la următorii jucători: Smaranda – Melinte, Bocşan, Cânu, D. Popescu – Bărbuţ, Jenkins, Suarez, Goma – Rajcomar, Nimely. Au mai evoluat Doman, Zicu şi Sorescu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

Nevinovatul a spus: (mai 16th, 2016 at 20:32 )

Domn primar, o parere ceva? Sau acum mucles ca-i deranj!
Peste un an il si vad la cealalta POLI cum se va mandri cu cea mai frumoasa galerie din tara, la echipa pe care chiar EL a infintat-o. El care a fost la meciurile lor si care si-a platit cotizatia la timp ca sa nu zic in avans inca de pe vremea in care Cea Mai Poli Dintre Toate Poli exista..
Expresia fetelor celor de dincolo v-a fi nepretuita 🙂

mihai constantin a spus: (mai 16th, 2016 at 21:07 )

Grigoras afara din oras!!!! Un antrenor mai slab nici nu se putea aduce!Rezultatele cu el sunt dezastruoase,m-am asteptat la asa ceva,numai prostii au crezut in el,iar rezultatele se vad!

Astral a spus: (mai 16th, 2016 at 21:14 )

Aceasta echipa mai bine nu s-ar prezenta in deplasare: 6 goluri luate la Botosani, 5 la Cluj si 3 la Ploiesti. Apararea de la Becicherecu Mama Mia e mult mai buna decat acesti handicapati – Canu depasit in viteza la fiecare faza de orice jucator advers, Melinte mai tot timpul nesigur, Bocsan – va muri speranta, iar Popescu mai mult cu greseli decat cu lucruri bune. Ce sa mai vorbim de acest genial Suarez, care luase cartonas rosu la primul sau meci la Poli dupa 30 minute, iar azi face penalti dupa 15 minute de joc. Pana si Smaranda a gresit azi.
Eu nu vad fotbalist nici in acest Doman, ce sa mai zic de Pisas sau alti dvd-isti. Cu asemenea ciurucuri Poli nu va mai face niciun punct, va fi intrecuta si de Petrolul.
Pacat de acest oras care nu va avea fotbal in prima liga pentru alti cativa ani.

soryn a spus: (mai 16th, 2016 at 21:22 )

el (robul) facea poze azi cu cupa romaniei la rugby … ne-sim-titul asta a reusit sa distruga tot sportul din orasul asta … un papa lapte, un clovn care jongleaza cu prostia si infumurarea… a reusit sa faca cea mai penibila poli dintre toate poli si sa faca timisoara de ras in toata tara … am ajuns de rasul comunelor si oraseleor targuri … sper sa ramai primar in continuare … pe feisbuc, inconjurat de pupincuristii tai … mascariciule … puneti lacheii sa dea thumb down, ca atita stii …

Octavian a spus: (mai 16th, 2016 at 21:36 )

Spre liga a doua de pe ultimul loc baieti! Ati demonstrat ce puteți! Adios!

Bovinelor a spus: (mai 16th, 2016 at 21:58 )

Despre meci….ce sa mai zic. Penibil e prea puțin. Amatorismul clubului ??? CRAS… Mai avem si noi relații pe la club, printre jucatori, de aceea hai sa va povestesc CIT sint de penibili si neștiutori cuplul Miculas – Maier. Au trimis autocarul la București cu 2 maseuri si un magaziner, in condițiile in care hotelul la care au stat a pus la dispoziție autocar. Autocar care de altfel i–a si luat pe jucatori de la aeroport ieri. Autocarul clubului a ajuns după aceea. Mai bine plătești in jur de 1000 euro sa duci autocarul cind cele trei persoane puteai sa le urci in avion. Plus ca plătești si șoferul. După aceea, meciul s-a terminat la ora 19,50. Daca cuplul celebru Miculas – Maier ar fii fost puțin mai inteligenți, ar fii putut vorbi la Tarom sa prindă cursa de 21.15 parca. Asa ramin peste noapte, mai plătesc o noapte de cazare si vin dimineața la 7. Si trezesc jucătorii la 5 dimineața. Tarom este sponsor nu ? Se făcea o adresa si se putea cere schimbarea orei de decolare cu 30 min. Dar cine sa facă asta ? Incompetenții ? Si se ajungea la Timisoara in seara asta si se economisea o noapte de cazare. Si atunci ne plângem ca nu sunt bani. Pai amatorii ăștia ce fac la club ? L-am mai văzut pe Maier la schimbarea cu ZICU…nu a dat foaia arbitrului. Dumnezeule, cine e la conducere. Ne mai miram de retrogradare ? Nu. CIT i-l privește pe Grigoraș, e o dezamagire uriașa, i-l regret pe Marin. Primarul ? Tace….

Emilian a spus: (mai 16th, 2016 at 21:59 )

D-le primar Robu , sunteti in ” GREVA TACERII ” sau mai pe intelesul tuturor in : silenzio stampa ? Cu ” cea mai Poli dintre Poli ati castigat alegerile si tot cu cea mai cea Poli le ve ti pierde ! Sa fie intr un ceas bun !

pif a spus: (mai 16th, 2016 at 22:04 )

culmea e ca sansele se mentin si acum cind mai sint doar 3 jocuri de jucat, insa tot mai putine. daca ca si echipa care lupta impotriva retrogradarii nu poti bate pe nimeni in ultimele 5 jocuri atunci iti cam meriti soarta, dar speranta moare ultima. multe salutari priceputilor Bojin si Robu.

++ a spus: (mai 16th, 2016 at 22:09 )

mai trebuie spus ca Grigoras nu e nici pe departe cel potrivit pentru a duce o lupta impotriva retrogradarii.

poli a spus: (mai 16th, 2016 at 23:32 )

Ce tare,eu acuma am vazut ca a jucat si Zicu si m-am uitat la meci.Inseamna ca am pierdut schimbarea si apoi 20 de min sa nu imi dau seama ca e in teren.Am luat-o razna.
Am citit ca a mai plecat un jucator,ziua si dezertarea.

INO a spus: (mai 17th, 2016 at 02:34 )

NOW! GRIG DEMISIA! DU TE ȘI AȘA AI PROBLEME CU INIMA! AI FĂCUT DIN NOU ECHIPA GREȘIT! 2 SE VEDE CLAR CĂCI JUCĂTORI NU SUNT ÎNVĂȚAȚI SĂ STEA PE TEREN ȘI ASTA ESTE TOT TREABA TA GRIG! PORTARI SUNT DE RAHAT ȘI NIMENI NU-I ÎNVĂȚĂ SĂ APERE 11 M !NICI UN PORTAR BUN NU SE ARUNCĂ NICIODATĂ ÎNAINTE CA MINGEA SĂ FIE ȘUTATĂ VEZI MINGEA PE MIJLOCUL PORȚI! PENALTY SIGUR APĂRAT DE ORICE PORTAR CU MINCEA LA CAP! PENALTY INUTIL FĂCUT DE PORTAR ȘI CHIAR JUCĂTORI! IAR NU A FOST NIMENI SĂ ÎI ÎNVEȚE CE TREBUIE SĂ FACĂ UN JUCĂTOR ÎN CAREU! DAR SUNT DOAR VORBE ÎN REST RETROGRADAȚI JUCĂTORI DE TOT KKT UL ÎNSĂ RUȘINE CÂNU A IEȘIT LA PENSIE DE LA POLI IAR ZICU JOACĂ ÎN SCÂRBĂ! ESTE GRAV ȘI REZULTATELE SE VĂD! RUȘINE POLI TIMIȘOARA SUNTEȚI O ECHIPĂ DE TOT RĂSUL!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

sam a spus: (mai 17th, 2016 at 06:07 )

liderii adevarati sunt deasupra valului chiar daca el este provocat de adversarii politici…….deci traiasca nova poli……ca e mai hexi decat acs recas

Polist a spus: (mai 17th, 2016 at 07:49 )

Ipocritul asta de primar care facea ture in jurul stadionului la promovare acum tace de parca echipa a fost deja desfintata. Groparule sper sa nu mai castigi ca parca vad ca o sa ingropi si orasul si dupa aia sa fugi acasa in judetul aRAD

Robu Nicolae a spus: (mai 17th, 2016 at 08:48 )

Nu va mai place Poli asta? Nu-i problema, va fac alta! La ce buget are Timisoara, imi permit sa ma joc cu milioanele de euro, doar le-am mostenit eu de la tata de la Bocsig si nu sunt banii vostrii, Fraierilor! 🙂 Rog comanda acum, in primavara: CATE POLI VRETI SA AIBE TIMISOARA IN NOUL SEZON? CLICKUITI ”LIKE” DACA SUNTETI DE ACORD CA NUMARUL LOR SA FIE MULTIPLU DE TREI.

PS: CE FRUMOS SUNT!

Dragos a spus: (mai 17th, 2016 at 09:08 )

Gretos e ca ieri marele primar se lauda cu perfrmantele echipei de rugby. Imi este sila de duplictatea acestui individ.

Fane a spus: (mai 17th, 2016 at 09:34 )

Primare, sa nu crezi ca te vei fofila asa usor, vei lua la flegme pe freza aia coclita de vei arata ca o curca plouata, narcisistule.

Dezastru a spus: (mai 17th, 2016 at 12:21 )

Domnul primar s-a chinuit atat de mult sa ne aduca palmaresul pentru a se putea numara si el printre clubul select al groparilor lui Poli. Un fleac, ne-au ciuruit…inca o data 🙁

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

robu si popoviciu

Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Specialişti aşteptaţi la un eveniment de tradiţe organizat sub egida UPT. Asociația de Sudură din România, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizează, în zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanică a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eveniment ce aduce aminte de o tradiţie politehnică importantă, sudura
Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Premisă: * Marile companii din IT&C din Statele Unite ale Americii au concediat zeci de mii de angajați în ultimele 18 luni; * Din experiența crizelor precedente, mișcările din piața globală se simt în România la o diferență cuprinsă între șase și nouă luni față de momentul declanșării în SUA; * Pentru a avea o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Analiză: Valul de concedieri din SUA, în domeniul IT&C, nu s-a resimțit în vestul României. Rata de angajabilitate a studenților UPT aproape de 100%
Intrat în cursă perntru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei, Horia Bugarin afirmă că are de luptat cu cea mai mizerabilă campanie făcută până acum, în spatele căreia se ascund mafia imobiliară şi lumea interlopă. Principalul contracandidat al lui Bugarin este latifundiara Alina Sperlea (PSD-PNL), o afaceristă cu averea ascunsă.   Primarul Dumbrăviţei, Horia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horia Bugarin intră oficial în cursa pentru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei: “Haideți să ne opunem împreună mafiei imobiliare și interlopilor!”
Primăria Timișoara a anunțat amplasarea a nouă cișmele de apă potabilă  în 6 parcuri administrate municipalitate: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În șase parcuri din Timișoara vor fi amplasate cișmele cu apă potabilă
DRDP Timișoara a anunțat că în această seară (16 aprilie), de la ora 20 până la miezul nopții, 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚 funcționa în 𝐏𝐓𝐅 Moravița, 𝐏𝐓𝐅 Jimbolia și 𝐏𝐓𝐅 Cenad, din judetul Timiș, ca urmare a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rețelelor de comunicații de date puse la dispoziție de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se întrerupe temporar emiterea de roviniete în punctele de trecere a frontierei din Timiș
Top