Stirile din ziua: 1 iunie 2016

Cainii utilitari de la Rescue TM, cel mai frumos cadou de 1 Iunie pentru copiii de la Lenau / FOTO

Cainii utilitari de la Rescue TM, cel mai frumos cadou de 1 Iunie pentru copiii de la Lenau / FOTO

Zeci de copii încântați și trei câini incredibili de liniștiți, într-o zarvă uriașă: aceasta a fost atmosfera, miercuri, în curtea de la „Lenau mic”. Cei de la Rescue TM – Asociația Salvatorilor Voluntari Timiș au venit să le arate celor mici ce poate face un patruped… civilizat. S-a lăsat cu mângâieri și joacă. În spate e însă multă muncă, dar și multă prietenie.

alegeri Moldova

Stiti unde votati duminica? Atentie, unele sectii s-au mutat

În Timișoara vor fi deschise, duminică, aproape 300 de secție de votare pentru alegerile locale. Atenție însă! S-ar putea să fiți nevoit să mergeți în alt loc decât cel în care ați fost obișnuiți până acum. Primăria Timișoara anunță că au intervenit unele modificări la delimitarea secţiilor de votare, faţă de alegerile precedente.<

Jurnal de campanie (9) / Sorin cica il cauta pe Alin, dar Alin nu se ascunde de Sorin

Desigur, știți bancul cu ilegalistul care se ascunde, deși nu-l caută nimeni! La un fel inversare a acestui banc asistăm în ultimele zile de campanie electorală. De ceva timp, toată campania PSD Timiș, după renunțarea la Primăria Timișoara, forțează extrem de mult pe ideea că Alin Popoviciu, candidatul PNL la șefia CJT, se ascunde dracu’ știe pe unde și nu mai poate fi găsit.

Tariceanu nu stie nici cine e Alin Popoviciu, dar nici cine ii sunt candidatii la Timisoara

Ajuns, în sfârșit, la Timișoara, pentru a lansa candidații ALDE Timiș la alegerile locale, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că este deschis la discuții cu mai multe partide, pentru formarea de majorități post-electorale. Tăriceanu spune însă că nu știe cine este Alin Popoviciu, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Timiș.

Cu 800.000 de euro, UPU de la Municipal a intrat in secolul XXI / FOTO

De la opt paturi în mai multe cămăruțe, la 15 paturi într-un spațiu modern, care nu miroase a clor. Așa funcționează acum, la capacitate maximă, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Timișoara, în care s-au investit, în ultimul an, peste 3,5 milioane de lei. Dr. Nicolae Brădescu, șeful UPU, spune că mai mult de atât nu se putea face.

Robu, despre… Gheorghe Coposu: E scandalos ce s-a intamplat, vom inlatura bazaconiile

Primarul Nicolae Robu pare să fi digerat destul de greu gafa făcută de subordonații săi, marți, la montarea panourilor cu numele viitoarelor stații de vaporașe. Indicatorul cu „Gheorghe Coposu” a dispărut, rușinea a rămas însă. Așa cum vor dispărea și o parte din denumirile anunțate deja, considerate de edil nepotrivite.

Sfatul medicului. Am inteles de la Florica Birsasteanu de ce trebuie votata lista PNL

Aud tot felul de păreri cum că lista de consilieri a PNL e cea mai inconsistentă scoasă pe tarabă de partide cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie. Poate că așa o fi, nu m-am uitat cu maximă atenție peste dânsa, cum nu știu nici cu ce se ocupă fiecare propunere de consilier făcută de PSD.

(P) Spatii amenajate intre blocuri, locuri de parcare, alei de acces si terenuri de sport in cartiere – obiective pentru viitorul mandat Robu

Campania electorală pentru candidatul PNL la un nou mandat de primar, Nicolae Robu, s-a bazat pe promovarea realizărilor din cei 4 ani în administrația locală, dar și pe întâlniri și discuții cu timișorenii, în cartiere. În urma acestor întâlniri, candidatul liberal și-a trasat câteva obiective pentru următorii 4 ani.

aquatim

Apa rece oprita in Timisoara, Recas si Sacalaz

Aquatim anunță că, pentru remedierea unor avarii, va întreruperi, miercuri, furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Zarand (inclusiv punctele termice de pe str. Zarand, G. Musicescu), Cânepei, Mureș (între Hărniciei și Hebe), Iris, Inului, Săgeții, Prahova, Gheorghe Ranetti, Deportații din Bărăgan, Martir Petre Domașnean, Mircea cel Bătrân, dar și în Recaș și Săcălaz. „La

Ziua Copilului, cu povesti si dulciuri, la Iulius Mall

Iulius Mall a pregătit, de Ziua Copilului, activități aparte. Cei mici sunt invitați, de la ora 17, la o reprezentație de teatru de păpuși, în food court-ul Almondo, acolo unde personajele din „Muzicanții din Bremen” îi vor purta într-o călătorie în lumea minunată a poveștilor. Copiii vor avea ocazia să-și pună în valoare talentul la

aquatim

Apa rece oprita in Buzias si Mosnita

Aquatim anunță că miercuri, 1 iunie, între orele 8 și 18, va întrerupe furnizarea apei reci în Buziaş, pentru lucrări de conectare la rețeaua nouă de apă rece, construită din fonduri europene. De asemenea, joi, 2 iunie, între orele 9 și 15, este planificată o lucrare de modernizare a rețelei de apă în Moșnița Nouă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ana Ipătescu nr. 15, sc. A și B, zona Buziașului: N. Cocea, Humulești, Piața Palade, I. Simu, Calea Urseni, Bd. Sudului, zona Calea Urseni: Pavel Stoica de Hațeg, D. Dinicu, Nicolae Stoica de Hațeg, Neajlov, Luță Ioviță, zona Matei Millo: E. Racoviță, Euripide,

Top