Stirile din ziua: 8 iunie 2016

Ionelas Carpaci, sapte ani de inchisoare si peste 1,5 milioane de euro de platit

Ionelas Carpaci, sapte ani de inchisoare si peste 1,5 milioane de euro de platit

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) l-au condamnat definitiv pe Ionel Sandner pentru mai multe infracțiuni. Acesta va trebui să stea după gratii peste șapte ani și să plătească daune materiale în sumă foarte mare.

Dat afara pentru Bac-ul fraudat de la Faget, acum e primar!

În 2015, în Timiș a izbucnit un scandal de proporții din cauza bacalaureatului fraudat în masă la Făget. Aproape 150 de elevi au fost suspendați, iar 24 de dascăli au suportat și ei consecințele. Unul dintre ei spune acum că decizia prin care a fost sancționat a fost una de… bun augur! Cel puțin dintr-un punct de vedere. Acum este primar!

PSD are deja majoritate la CJ Timis, fara negocieri. Grindeanu explica

PSD Timiș nu se grăbește cu negocierile, cel puțin la nivel oficial. Președintele Sorin Grindeanu susține că lucrurile sunt clare la CJ, grație unui protocol național cu ALDE și UNPR. La CL Timișoara nu s-a discutat încă nimic, dar majoritatea de două treimi visată de primarul Nicolae Robu va rămâne numai în stadiul de… vis.

Politia Locala face angajari! Se cer… abdomene si cunostinte legislative

Dacă vreți să lucrați la Poliția Locală, e momentul să vă pregătiți echipamentul sportiv și să vă puneți, în același timp, și cu burta pe carte. În iulie vor fi scoase la concurs 21 posturi de polițiști locali. Pentru a putea promova examenul, candidații trebuie întâi să-și dovedească abilitățile sportive.

săptămâna mobilității

Restrictii temporare pe DJ692, pe motiv de… biciclit!

Lângă Timișoara are loc, în acest weekend, competiție sportivă în premieră. Este vorba despre „Contratimpul Banatului”, cursă care se adresează cicliştilor amatori şi profesionişti. Pentru ca totul să se desfășoare fără incidente vor fi instituite unele restricții de circulație pe traseul respectiv.

jimbolia

Incepe santierul pe strada Chimistilor: in trei luni vor fi patru benzi, trotuare și locuri de parcare

La o lună și jumătate de când primăria a dovedit, în instanță, contestația depusă de firma lui Florin Maran vor începe și lucrările de amenajare pe strada Chimiștilor. Acestea vor costa 1,55 milioane de lei și vor dura, conform contractului, trei luni.

Vrei o pisica? Hai s-o cunosti si s-o iei acasa! Un nou targ de adoptii la Timisoara

Asociația „Pieces of Heaven” anunță al treilea târg de adopții dedicat pisicilor fără stăpân. Evenimentul se adresează tuturor celor care vor să adopte o felină, dar și celor care vor ajute animalele. Locul de desfășurare: același prietenos Jack’s Bistro, unde sunteți așteptați în această sâmbătă.

Meserie, nu alta! Street Delivery Timisoara cucereste zona Traian / PROGRAM

Street Delivery Timișoara a ajuns la ediția cu numărul 10 și părăsește pentru prima dată zona centrală a orașului. Tema acestui an este „Meserie”, iar evenimentul se va desfășura în zona Traian. Străzile Dionisie Linția și Episcop Iosif Lonovici vor fi destinate arhitecturii și sportului, iar Parcul Poporului, concertelor, atelierelor și pieselor de teatru.

aquatim

Apa rece oprita in Ronat si Aradului

Aquatim anunță că miercuri, 8 iunie, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei potabile în Timișoara pe străzile Liman, Sacului, Comoarei, Banul Udrea, pentru lucrări de întregire a rețelei de apă, executate pe str. Comoarei. În același interval orar va fi oprită furnizarea apei și pe străzile Marginii și Armoniei, la centrele comerciale

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 40, 54; Săcălaz – zona str. IV, Giarmata – zona str. Morii, Principală – inclusiv Primăria, Viilor, Jimbolia – zona Clarii Vii, orele 9 – 17; Cruceni (p), orele 9 – 15; Berini (p), Buziaș – Bl. C3 – str. A.

Top