Stirile din ziua: 27 iunie 2016

Asalt la statia de epurare: in 10 minute, debit de 12 ori mai mare decat intr-o zi normala!

Asalt la statia de epurare: in 10 minute, debit de 12 ori mai mare decat intr-o zi normala!

Statistici record la stația de epurare „Stan Vidrighin” din Timișoara! Ploaia torențială de duminică seară a pus la grea încercare pompele, care au evacuat, în zece minute, un debit de două ori mai mare decât al Begăi! În urma potopului au fost inundate mai multe zone din oraș.

Robu si-a depus declaratia de avere! Cat costa sa fii chiriasul primarului Timisoarei

Și-a luat o mașină în leasing și niște acțiuni la SIF-uri – sunt modificările în declarația de avere din acest an a primarului Nicolae Robu, față de cea din 2015. În plus, a apărut o stație de amplificare. Edilul câștigă de două ori mai mult de la Politehnică decât de la primărie, dar face bani frumoși și pentru că este… om de știință!

Se stie cu banii: City managerul Sorin Dragoi a facut 600.000 de euro in cateva luni!

Administratorului public Sorin Drăgoi îi merg foarte bine afacerile. În câteva luni a reușit să-și achite datorii de 100.000 de euro și 660.000 lei, asta după ce a vândut imobilele pe care le-a construit în Dumbrăvița. Drăgoi este, alături de primarul Nicolae Robu, singurul care și-a depus declarația de avere în 2016.

Bilant de cod portocaliu la ISU: inundatii in curti si demisoluri

Demisoluri, curți, un magazin, o mansardă și o magazie de la operă – la toate au fost solicitați să intervină duminică pompierii de la ISU Banat. În zona Timișoarei a turnat cu găleata, fiind în vigoare, la un moment dat, chiar și un cod portocaliu. Au fost inundate, de asemenea, străzi, piețe și parcuri, deoarece sistemul de canalizare nu a făcut față.

Spitalul Judetean Timisoara

Internati pe hol! La Spitalul Judetean s-a ajuns din nou intr-o situatie extrema, rezolvata pentru moment

S-au internat la Chirurgie Vasculară, ca să stea în pat pe… hol! S-a întâmplat, din nou, la Spitalul Județean Timișoara, unde pacienții sunt victimele colaterale ale unei situații care se repetă perioadic. Șeful de secție spune că de vină e managementul spitalului, în timp ce directorul SCJUT afirmă că internările ar trebui să se facă ținându-se cont de urgențe.

Vacanta ca-n copilarie: sa descoperim Romania! / FOTO

România este, în ultimii ani, una dintre cele mai căutate destinații turistice de către străini. Agenția de turism Ultramarin și-a propus, de doi ani încoace, să facă țara noastră atractivă și pentru români. În această vară, propunerea este inedită și fascinantă: un traseu cu șapte zile pline, în care vom străbate cu autocarul cele mai frumoase zone ale României.

Apa rece oprita in Buzias

Aquatim anunță că luni, 27 iunie, între orele 8 și 18, va întrerupe furnizarea apei reci în Buziaș, pentru finalizarea unor investiții de modernizare a rețelei de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bran nr. 5, str. Transilvania nr. 10, sc. A, orele 9 – 17; Săcălaz – str. IV și VI, Giarmata – str. Iohanis), Dumbrăvița (p), Stanciova nr. 129, orele 9 – 17; Sacoșu Mare – doar Zona Grindu P., Buziaș – Bl. C3,

Top