Stirile din ziua: 1 iulie 2016

CJAS Timis, despre situatia de la Babes: Nu semneaza pe luna iulie, muncesc pe raspunderea lor

CJAS Timis, despre situatia de la Babes: Nu semneaza pe luna iulie, muncesc pe raspunderea lor

Dacă refuză să semneze actul adițional pe luna iulie, conducerea Spitalului „Victor Babeș” își asumă pe proprie răspundere atât prestarea de servicii medicale, cât și neplata ulterioară a acestora. Este anunțul oficial făcut de reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș.

Poli renunta la ACS, indiferent in ce liga va juca

Poli Timișoara mai poate spera să joace, în sezonul viitor, în Liga I, chiar și cu opt puncte penalizare. Decizia justiției în cazul Rapidului, programată pentru vineri, a fost amânată cel mai probabil pentru săptămâna viitoare. Un lucru e sigur, spune primarul Nicolae Robu: echipa se va numi simplu Poli. Poate cu FC în față!

Suparari de consilier: Ilare Bordeasu (ALDE) a votat impotriva numirii sale intr-o comisie!

Postul de „Gică Contra” în noul consiliu local al Timișoarei a fost adjudecat, la mare distanță, după primele două ședințe, de Ilare Bordeașu (ALDE). În plenul de vineri, când s-a stabilit componența comisiilor de specialitate, universitarul s-a supărat că nu face parte din Comisia V, de cultură-sport.

lift

Consilier local, carat pe brate pana la etajul I! Liftul primariei s-a stricat din cauza inundatiilor

Situație ciudată, vineri, la plenul CL Timișoara în care primarul Nicolae Robu a depus jurământul pentru un nou mandat. Raluca Popescu (PMP), primul consilier cu dizabilități din istoria CL, a fost efectiv transportată cu scaunul cu rotile, pe brațe, pe scări! Asta, pentru că liftul nu funcționa, de vină fiind, oficial, ploile!

La PNL Timis se pregateste o competitie merito-democratica! Decizia e insa la Bucuresti

Orice liberal din Timiș care vrea să fie parlamentar își poate anunța intenția la partid până la finele lunii iulie. E termen fix, spune copreședintele PNL Nicolae Robu, dar asta nu înseamnă că de la centru nu va putea fi impus un candidat peste capul filialei! Până acum, niciun actual parlamentar nu a anunțat că mai vrea un mandat.

Incepe curatenia la CJ: Unii angajati, invitati sa se suspende! Daca nu se simt, Grindeanu da si nume!

Sorin Grindeanu, proaspăt validat în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, a decis să facă ordine în instituția pe care o conduce. Acesta dorește ca angajații CJ Timiș care au probleme cu legea să se suspende din funcții. Sunt vizați și cei care, în ultimele două luni, în loc să se ocupe de administrație, au făcut campanie electorală.

Davitoiu (ALDE), dupa ce s-a retras de la CJ: Caut o functie compatibila cu studiile mele

Ion Davițoiu, președintele executiv ALDE Timiș, este unul dintre cei care au renunțat la mandatele obținute în Consiliul Județean Timiș, chiar înainte de validare. Acesta a luat decizia săptămâna trecută, fără a da prea multe detalii. Acum, a făcut clarificări, spunând că vârsta mai înaintată ar fi motivul pentru care a renunțat la mandat.

Spitalul de Boli Infectioase s-ar putea inchide in orice clipa!

Situația este din nou gravă la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Angajații vor intra în grevă, dacă, pe 15 iulie, nu-și vor primi tichetele de masă, însă activitatea ar putea fi oprită oricând. Spitalul nu mai are, de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiș, bani nici pentru plata acestor drepturi salariale, dar nici pentru materiale sanitare și medicamente.

Mai bine stau pe tusa?! Robu: N-am vrut sa expunem jumatate de judet unui parteneriat nefiabil cu PMP

PNL Timiș nu a semnat niciun protocol cu PMP, pentru că știa că „popularii” erau deja înțeleși cu social-democrații. Este declarația copreședintelui Nicolae Robu, care admite că a existat totuși o propunere liberală, care nu viza însă și un post de viceprimar la Timișoara.

Start la desenat: arta stradala pune stapanire pe Timisoara pana la sfarsitul anului

Nu sunt doar desene pe ziduri, sunt mult mai mult decât atât: sunt expresia colorată a faptului că orașul e viu, că evoluează, că vrea să se apropie de oameni. Arta stradală câștigă tot mai mult teren, iar Timișoara are, de ceva vreme, și un festival care îi este dedicat. Ediția 2016 începe pe 2 iulie și se încheie… la sfârșitul anului.

aquatim

Apa rece oprita in Buzias

Aquatim anunță că vineri, 1 iulie, între orele 8 și 16, va întrerupe furnizarea apei reci în Buziaș, finalizarea unor investiții de modernizare a rețelei de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se

Top