Stirile din ziua: 18 iulie 2016

ryanair

Reducere de 30% la bagajele de cala, la zborurile Ryanair

Reducere de 30% la bagajele de cala, la zborurile Ryanair

Ryanair are o reducere de 30% pentru toate bagajele de cală rezervate la zborurile din perioada 1 octombrie – 15 decembrie! Biletele cu această ofertă pot fi cumpărate până la miezul nopții, duminică, 24 iulie. De la 1 septembrie, Ryanair zboară și de la Timișoara.

Cristian Busoi (

Europarlamentarul Cristian Busoi a fost acuzat oficial de plagiat

O sesizare de plagiat privind lucrarea de doctorat a lui Cristian Bușoi a fost depusă oficial la Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU). Europarlamentul a fost acuzat încă din februarie de plagiat, după o analiză făcută de un reprezentant al Institutului pentru Modernizarea Educației, însă el a respins categoric această posibilitate.

concurs

Inca o dezbatere publica la PMT! Tema: Consiliul Consultativ al Organizatiilor Culturale Independente

Criticată de mai multe ori pentru felul în care se împart banii pe așa-numită agendă culturală, Primăria Timișoara face un pas spre operatorii culturali independenți. Propunerea este înființarea Consiliului Consultativ al Organizațiilor Culturale Independente, iar joi este programată o dezbatere publică.

Vrei sa-ti recapeti frumusetea? Dr. Nadita Popovici, de la DermaSkin, are solutia

Căldura, soarele și apa mării ne poartă cu gândul la vacanță, însă pentru a avea un bronz perfect avem nevoie şi de o îngrijire specială. Vara este anotimpul în care celulita, „colăceii” și tenul deshidratat se văd mai bine ca oricând. Trebuie să știți că există soluții pentru a fi mereu în formă, și încă foarte la îndemână.

uvt

UVT avertizeaza: Dupa Bac, vor fi mai putini studenti in anul I, iar universitatile vor avea bani mai putini

Liderii Universității de Vest nu sunt prea optimiști în ceea ce privește rezultatele examenului de bacalaureat. Reprezentanții UVT susțin că, de fapt, numărul celor care au trecut Bac-ul, după prima sesiune, este cu 20% mai scăzut decât în anul precedent, astfel că numărul studenților din anul I va fi mai mic. Un alt efect: resurse mai puține, deci ar putea apărea probleme în plata salariilor.

A inceput santierul pe strada Jiul! Se taie primii copaci / FOTO

Strada Jiul este închisă oficial pentru traficul auto. Zona este deja marcată, s-au montat și stâlpișori și au apărut primii muncitori. Aceștia au început să taie copacii, operațiune pentru care există toate avizele necesare. La finalul lucrărilor, peste un an și jumătate, ar urma să fie plantați de două ori mai mulți arbori.

Cum a reusit PNL Timis „performanta” sa piarda de pe acum alegerile din toamna

În urmă cu exact o săptămână, conducerea centrală a PNL a decis că în Timiș lucrurile au mers impecabil la alegerile locale, astfel că se continuă cu același tandem de lideri: Nicolae Robu – Dan Popa. Ce-i drept, Popa a fost puțintel retrogradat pe poziția de prim-vicepreședinte coordonator, dar în rest totul e de vis.

Distractie la jumatate de pret, in cele mai frumoase orase de pe Dunare / FOTO

La mijlocul lunii august, când arșița dogorește mai tare, o plimbare pe apă și o vizită în câteva orașe superbe poate fi minivacanța perfectă. Agenția de turism Ultramarin vă propune, pentru zilele libere cu ocazia sărbătoririi Sfintei Maria, să descoperiți câteva dintre cele frumoase orașe de pe Dunăre.

Atentie! Strada Jiul se inchide complet!

De luni, 18 iulie, circulația rutieră în zona Pasajului Jiul se va desfășura după reguli noi. Începe pregătirea șantierului care va fi deschis la 1 august, iar prima măsură luată va fi închiderea completă a străzii Jiul, dar și a „bretelei” de acces în pasaj dinspre Bd. Republicii către Calea Circumvalațiunii.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 18 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Iorgovanului nr. 2, orele 9 – 16, str. Ovidiu Balea, orele 10 – 15; Săcălaz – zona str. IV și V, Giarmata Mare – zona str. Morii, Pobeda, Izvin – str. Gării nr. 62, Buziaș – SC Bissi Solar, Bl. C3

Top