Stirile din ziua: 21 iulie 2016

Robu, despre scandalul Rapid: ACS Poli ar putea face plangere penala

Robu, despre scandalul Rapid: ACS Poli ar putea face plangere penala

Liga Profesionistă de Fotbal a dat-o la întors, joi, câteva ore în cazul Rapid. Dacă la prânz susținea că alb-vișiniii nu vor juca în Liga I, din cauza falimentului, seara au pasat cazul către Federația Română de Fotbal. Victimă în acest ping-pong absurd: Poli Timișoara. Primarul Nicolae Robu vorbește despre o abordare „mineriadistă”.

LPF se spala pe maini: soarta Rapidului va fi decisă de Comisia de disciplina a FRF!

Prima etapă din Liga I începe vineri, 22 iulie, dar încă nu se știe care este cea de-a 14-a echipă înscrisă în campionat! Dacă la prânz LPF spunea că Rapidul nu poate juca în primul eșalon, joi seară, același for a trimis cazul către Federația Română de Fotbal! Pentru moment, primarul Nicolae Robu s-a bucurat degeaba pe Facebook că Poli va rămâne pe prima scenă fotbalistică.

Ion Raducanu este presedintele PMP Timis, Roxana Iliescu se va concentra pe activitatea de la CJ

Noul PMP are, în Timiș, și un nou președinte. Este vorba despre deputatul Ion Răducanu, care va conduce de acum filiala. Fostul lider, Roxana Iliescu, spune că decizia la nivel național a fost ca funcția de președinte de organizație județeană să revină partidului care a avut un rezultat mai bun la CJ.

Sfaturi pentru Robu de la Simonis: Sa joace Pokemon Go, poate vede haosul din trafic!

Reprezentanții PSD Timișoara ar vrea să-l vadă pe Nicolae Robu jucând Pokemon Go. Social-democrați cred că această variantă l-ar ajuta pe primar să descopere haosul din trafic. Consilierul PSD Alfred Simonis cere și explicații despre stadiul real al proiectului de management al traficului.

deszăpezire

37 de oferte, pentru deszapezirea soselelor din vestul Romaniei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunțat care sunt firmele care au depus oferte pentru contractele de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă pentru perioada 2016/2020. E pentru prima dată când contractele se vor face pe patru ani. Suma totală maximă a acestora este de 1,65 miliarde de lei, fără TVA.

cladire istorica

Construiti fara autorizatie? Amenda va ajunge chiar si la 100.000 lei!

E vară, perioada în care tot românul își renovează locuința. Deși legea prevede anumiți pași care trebuie parcurși, prea puțini sunt cei care se deranjează să obțină autorizațiile necesare. Și mai puțini sunt cei care sunt prinși, dar, avertizează polițiștii locali, amenzile vor crește și pot ajunge la 100.000 lei!

Incredibil: Ziua Timisului, mare sarbatoare cu… circuit inchis, alocutiuni si olarit

Am vrut neapărat o sărbătoare, dar ce facem cu ea, mai ales dacă e la prima ediție?O ținem, de exemplu, într-o sală de 100 de locuri și pe holurile Palatului Administrativ, cu alocuțiuni și vernisaje. Este vorba despre Ziua Timișului, instituită în acest an. Noul președinte al CJ, Sorin Grindeanu, spune că abia a aflat de ea și ca la anul va fi mai bine.

Mariajul fotbalistic dintre Viorel Tudose si Poli Timisoara, in impas din cauza Curtii de Conturi

Incertitudinea este cuvântul de ordine când vine vorba despre definitivarea tratativelor în ceea ce priveşte preluarea clubului Poli Timişoara de către finanţatorul Viorel Tudose. Acesta ar putea bate pasul în retragere din cauza unei adrese din anul 2015 a Curţii de Conturi. Urmează o discuție cu primarul Nicolae Robu, la sfârşitul acestei săptămâni sau la începutul săptămânii viitoare.

Intreruperi de curent

xEnel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 68, A. Ipătescu nr. 27, sc. A, orele 9 – 17, Calea Lugojului (p), Tibiscum (p), Renașterii (p), Telegrafului (p), orele 9 – 15; Săcălaz – zona str. V-VIII, Giarmata Mare – zona str. Bătrână, Izvorului, Sînandrei, Lugoj -str. 1 Mai,

Top