Stirile din ziua: 22 iulie 2016

Cu chiu, cu vai si fara aviz de legalitate! CJ Timis da 200.000 lei catre Timisoara – Capitala Culturala

Cu chiu, cu vai si fara aviz de legalitate! CJ Timis da 200.000 lei catre Timisoara – Capitala Culturala

Consilierii județeni au decis să-și asume finanțarea Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană, deși proiectul care a intrat în plenul de vineri nu avea aviz de legalitate din partea secretarului instituției. Cinci dintre ei s-au abținut totuși de la vot, dar ATCCE va primi, în cele din urmă, 200.000 lei.

Statie RATT mutata din cauza santierului de la Jiul

Lucrările din zona Pasajului Jiul vor muta și o stație de transport în comun. Reprezentanții RATT anunță că de luni, 25 iulie, staţia Jiul, pe sensul spre Gara de Nord, se va muta pe bulevardul Republicii, vizavi de fostul cămin Electromotor, după trecerea de pietoni. „În noua staţie vor opri troleibuzele care circulă pe liniile

Soferita afumata bine, trasa pe dreapta de politisti

Patru zile, peste 500 de amenzi pentru șoferii care n-au respectat regulile. Polițiștii de la Rutieră au avut de-a face cu mai mulți vitezomani, fiind reținute și câteva zeci de permise. O șoferiță afumată a avut ghinion și s-a ales cu dosar penal.

acs poli

CJ Timis lasa mai ieftin inchirierea stadionului: reducere de 5.000 de lei/luna

Stadionul „Dan Păltinișanu” va fi scos la închiriat, la un preț de pornire mai mic decât cel propus de specialiștii Direcției Economice din CJ Timiș. Scăderea este de 5.000 de lei, iar ideea este ca arena să nu rămână goală, din cauza prețului prohibitiv propus de proprietar.

Cum stau cu banii directorii din Primaria Timisoara si cui a dat Cojocari 150.000 de euro imprumut

Șefii de direcții, dar și secretarul din Primăria Timișoara și-au publicat declarațiile de avere. Lui Ioan Cojocari i s-au cam golit conturile, însă vinde în continuare brânză de 10.000 de euro pe an. Culiță Chiș, de la Direcția Tehnică, și Laura Koszegi, de la Clădiri și Terenuri, sunt extremele în ceea ce privește salariile.

Poli Timisoara nu stie in ce esalon va juca, dar „satelitul” a primit loc in Liga III

Cei mai buni juniori din cadrul centrului de copii şi juniori de la Poli Timişoara vor evolua, începând cu sezonul viitor, în cel de-al treilea eşalon. Chir dacă „satelitul” celor de la Poli nu a promovat la finalul sezonului viitor, clubul timişorean a fost invitat de FRF să participe cu o echipă în Liga III.

aquatim

Apa rece oprita la Masloc

Aquatim anunță că vineri, 22 iulie, între orele 9 și 15, este planificată spălarea rezervorului de înmagazinare a apei potabile din Mașloc. Ca urmare, în acest interval orar, va fi întreruptă furnizarea apei potabile în localitate. „Recomandăm clienților să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări, va întrerupe vineri, 22 iulie, între orele 8 și 13, furnizarea apei calde și a celei reci hidrofor la CT Dragalina. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Bd. Republicii (parțial), General Dragalina și Nicolae Titulescu.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 22 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului (p), Frunzei (p), Leonardo (p), Matei Millo (p), N. D. Cocea (p), Anina, Recoltei (p), Atanasie Marian Marienescu, E. Racoviță, orele 9 – 17, str. Cetatea Albă, Aleea Viilor, Basarabia (p), Popovici Bănățeanu, Atanasie Demian, Martir Cornel Lucuța, Milos Cirneanski,

Top