Stirile din ziua: 23 iulie 2016

Cu ochii spre cer! Au fost Porti Deschise la Aeroportul Militar Giarmata / FOTO

Cu ochii spre cer! Au fost Porti Deschise la Aeroportul Militar Giarmata / FOTO

Armata a marcat, sâmbătă, Ziua Forțelor Aeriene. Aceasta este celebrată, de obiei, de Sf. Ilie, pe 20 iulie, dar a fost preferat weekendul, pentru ca la eveniment să poată asista cât mai multă lume. Câteva sute de timișoreni, mari și mici, au mers la Giarmata.

plen

Inca trei noi cetateni de onoare la Timisoara: un inginer fost prefect, un chimist si un celebru coregraf

Consilierii locali vor vota, în viitorul plen, trei proiecte de hotărâre privind acordarea a încă trei titluri de cetățean de onoare al Timișoarei. Vor primi această distincție Decebal Anastastescu, unul dintre cei mai buni ingineri „structuriști” pe care i-a avut România, Viorica Bălan, un renumit inginer chimist, și mult premiatul coregraf Marcel Botscheller.

PSD Timis nu se teme de liberali la alegerile din toamna. Simonis inca nu stie daca vrea sa fie parlamentar

Chiar dacă au mai rămas câteva luni bune până la alegerile parlamentare din toamnă, principalele partide s-au apucat deja de lucru. Reprezentanții PSD Timiș spun însă că nu se tem de adversarii din PNL, ba mai mult consideră că lista de candidați a adversarilor este destul de previzibilă.

Vom avea maternitate noua la Timisoara, cel mai tarziu in 2020

Proiectul noii maternități demarat de fosta administrație județeană merge mai departe. Nu e clar dacă această construcție va fi finanțată de la bugetul de stat, dar, spune președintele CJ, Sorin Grindeanu, dacă acest lucru nu se va întâmpla, se va apela la fonduri locale.

Se da de tantari! In ultimele doua seri s-a stropit intensiv in toata Timisoara

Timișorenii ar trebui să nu mai aibă de suferit din cauza roiurilor de țânțari. Cel puțin asta susțin oficialii primăriei, care au anunțat că au fost reluate operațiunile de dezinsecție. În ultimele două seri s-a stropit intens, atât în partea de nord, cât și în partea de sud a orașului.

Top