Stirile din ziua: 27 iulie 2016

Doi detinuti au evadat de la Buzias! Unul dintre ei este condamnat pentru omor

Doi detinuti au evadat de la Buzias! Unul dintre ei este condamnat pentru omor

Autoritățile din Timiș sunt în alertă, după ce doi deținuți aflați în regim deschis de lucru s-au făcut nevăzuți. Ei sunt căutați acum de polițiști, jandarmi și angajații de la Administrația Națională a Penitenciarelor.

Santierul de la Muzeul Banatului va fi gata in toamna! Dupa 10 ani, mai e de lucru 10%

La Muzeul Banatului este nevoie de o nouă autorizație de construcție, pentru finalizarea lucrărilor de consolidare a Castelului Huniade. S-au găsit și spații de depozitare pentru artefacte, iar parte din ele vor fi duse la Giroc, dar numai după ce… 84.000 de pubele vor ajunge la destinatari.

S-au afisat rezultatele de la examenul de titularizare: in Timis sunt patru note de 10 si… un 1

După ce absolvenții de clasa a VIII-a și cei de liceu au trecut prin focul examenelor, a venit rândul profesorilor. Sute de dascăli din județ au susținut examenul de titularizare, iar patru dintre ei au reușit să obțină nota 10. Pe de altă parte, unul dintre candidați a luat… punctul din oficiu.

Terasa de la Muzeul Satului ajunge la Politie! Grindeanu spune ca e ilegala

Un control făcut la Muzeul Satului Bănățean, la cererea președintelui CJ Timiș, s-a lăsat cu înștiințarea Poliției. Ar fi fost descoperite mai multe nereguli, astfel că este rândul altor instituții să descâlcească ițele acestei afaceri, care datează, spune Grindeanu, încă din 2009. Totul a plecat de la terasa de la muzeu.

Robu nu stie de unde recupereaza 30 de milioane de lei in cazul Poli! Speranta e la Curtea de Apel

Primăria Timișoara este la un pas de a fi obligată să recupereze peste 30 de milioane de lei. Este vorba despre suma cu care Curtea de Conturi a stabilit că municipalitatea a finanțat ilegal ACS Poli Timișoara și a dispus recuperarea prejudiciului. Cazul a ajuns acum la Curtea de Apel și are un nou termen în septembrie.

Ioan Cojocari a iesit la pensie! De la 1 august se apuca de ajutat oameni

După 24 de ani în funcție și cu peste 700 de plenuri de consiliu local, Ioan Cojocari pleacă din primărie! El a împlinit, pe 26 iulie, 65 de ani și iese la pensie. „Nea Jean” spunea, încă de anul trecut, că mai vrea doar să instaleze un nou consiliu local. Cojocari și-a găsit și ocupație, pentru perioada post-primărie.

Un fost senator de Timis, luptator cu rol determinant in Revolutia din ’89

Președintele Klaus Iohannis a semnat un nou decret privind conferirea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” către 548 de persoane. Printre acestea, doi actuali parlamentari, dar și un fost senator de Timiș.

apa calda

Fara apa calda in Sagului

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua termică primară, va întrerupe miercuri, 27 iulie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 69. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor 16 Decembrie (parțial), Calea Șagului, Chiriac, Eneas, Glad, Hebe, L. Rebreanu (parțial), Rusu Șirianu, Ranetti și

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 27 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Pomiculturii (p), Arh. I. Mincu, Piața Atena, I. Velceanu, Molidului, N. Grivu, Louis Pasteur, Divizia 9 Cavalerie (p), I. Roată (p), Olanda (p), orele 9 – 17; Răchita (p), Giarmata -zona str. Câmpului, Bătrână), Satchinez – str. Daliei, Parța – zona

Top