Stirile din ziua: 29 iulie 2016

Doar consilierii boboci trebuie sa mearga la scoala! Cursurile se tin in statiuni si sunt si o recompensa

Doar consilierii boboci trebuie sa mearga la scoala! Cursurile se tin in statiuni si sunt si o recompensa

Consilierii locali vor merge la cursuri de perfecționare, însă nu toți 27! Participarea este obligatorie doar pentru cei care sunt la prima experiență în administrație. Oricât de mult ar fi vrut unii dintre ei să evite deplasarea la munte sau la mare, unde sunt organizate astfel de cursuri, acest lucru este imposibil.

Robu, certat de sotie! Plateste prea multe amenzi

Primarul Nicolae Robu pare abonat la amenzi, pe care le primește în cutia poștată de acasă! El a plătit deja 5.000 de lei, pentru extinderea fără toate autorizațiile, a liniei 7 tramvai și urmează să conteste o amendă similară, de această dată pentru o clădire ridicată mai sus decât prevedea autorizația. Edilul are probleme cu… soția!

Alin Popoviciu, implicat (si) in scandalul terasei de la Muzeul Satului

Afacerea cu iz penal de la Muzeul Satului începe să devoaleze nume celebre. Unul dintre ele este chiar deputatul Alin Popoviciu, care ar sta în spatele terasei, trecute oficial însă pe numele firmei lui Tiberiu Penescu. Adică același personaj implicat și în dosarul spațiilor comerciale de la aeroport, pentru care Popoviciu este urmărit penal.

Ionut Nasleu si traseista Maria Barna vor sa fie parlamentari PNL!

Până acum, 23 liberali și-au exprimat intenția de a fi parlamentar de Timiș. Acestora li se adaugă președintele PNL Vasile Blaga, care va deschide fără niciun dubiu lista pentru Senat. Se mai așteaptă candidaturi până duminică și este posibil ca unii dintre cei care s-au înscris până acum să se retragă.

Robu cere anularea autorizatiei pentru terasa de la Muzeul Satului! Cu o conditie

Primarul Nicolae Robu caută prin instituția de pe CD Loga vinovații pentru emiterea autorizației de construcție emise pentru terasa ilegală de la Muzeul Satului. Totul, după ce Sorin Grindeanu a anunțat că în niciun caz consiliul județean, ca proprietar al terenului, nu a solicitat un astfel de act care a fost totuși emis de PMT.

Nu mai bateti mingea in curtea de conturi! – faza pe cultura

Prima poveste. Prin 2012, înainte ca CJT, CLT și Universitatea „Politehnică” să ducă AC Recaș pe „Dan Păltinișanu”, sub denumirea de ACS Poli, capii politici locali, printre care Nicolae Robu, Titu Bojin și Sorin Grindeanu, i-au cerut lui Ionel Ștefan de la Camera de Conturi Timiș un om care să se uite peste ce lucrează ei.

Popoviciu si Samartinean mai vor o tura in parlament! In cursa e si Marilen Pirtea

La PNL Timiș se strâng până duminică, 31 iulie, candidaturi pentru alegerile parlamentare. Ținta partidului: doi senatori și patru deputați. Și-au anunțat intențiile actualii deputați Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, dar și, așa cum se specula demult, rectorul UVT, Marilen Pirtea.

uvt

UVT nu vrea studenti cu orice pret! Examenul de admitere a facut curat printre candidati

La Universitatea de Vest din Timișoara nu ai nevoie doar de note mari ca să fii student pe locuri bugetate! Trebuie să treci și de o probă, care să ateste că meriți să înveți gratuit. Unii candidați n-au reușit să treacă de acest filtru, astfel că o parte dintre ei, chiar și cu medii de 8 – 8.7 la admitere, n-au intrat la facultate!

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua termică primară, va întrerupe vineri, 29 iulie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 69. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: 16 Decembrie (parțial), Calea Șagului, Chiriac, Eneas, Glad, Hebe, L. Rebreanu (parțial), Rusu Șirianu, Ranetti și

Bogdan Olteanu, retinut de DNA in cazul Tariceanu – SOV! Spaga: 2 milioane de euro!

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reținut, vineri dimineață, de procurorii DNA. El este acuzat de trafic de influență în dosarul în care a fost pus deja sub învinuire Sorin Ovidiu Vântu. Olteanu va fi prezentat instanței pentru un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 29 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 43, Gh. Doja (p), C. Porumbescu (p), C. Băran (p), O. Virgil, orele 9 – 17, str. E. Quinet, orele 9 – 15; Gladna Montană, Săcălaz – zona str. V și VI, Giarmata – zona str. Izvorului, Bătrână, orele

Top