Stirile din ziua: 30 august 2016

Solutie anti-galagie, dar nu chiar acum: Robu vrea sa scoata cluburile din oras!

Solutie anti-galagie, dar nu chiar acum: Robu vrea sa scoata cluburile din oras!

Timișoara nu poate avea iz de „spațiu monastiresc”, dar primarul Nicolae Robu admite, în sfârșit, că hărmălaia care terorizează, la fiecare sfârșit de săptămână, locuitorii din zona Rebreanu – Soarelui trebuie să înceteze. Soluții pe termen scurt nu avem, dar, pe termen lung, se caută un loc unde… să fie mutate toate cluburile!

S-a nascut o noua forta in handbalul romanesc: Poli SCM Timisoara! Victorie fantastica la malul marii

Medaliată cu bronz sezonul trecut, fără mulţi dintre artizanii acelei echipe, dar cu o puternică „armadă” de sorginte ex-iugoslavă, Poli a demonstrat că este o forţă în handbalul românesc. A învins o super-experimentată echipă a Constanţei, într-un meci nerecomandat cardiacilor.

Santierul de la spitalul de copii va fi reluat de o firma-sustinatoare a Prompt! Nu se stie cand

„Firma susținătoare” a Prompt SA va prelua șantierul de la spitalul de copii și va duce la bun sfârșit lucrarea începută în 2014. Nu există încă o dată certă la care vor fi reluate lucrările, dar primarul Nicolae Robu spune că firma își va putea desfășura activitatea fără probleme. Asta, deși cei de la Prompt susțin în continuare că încă nu există un proiect complet și corect.

Ovidiu Tender

Tender povesteste la DNA, un deputat de Timis sughite

Săptămâna trecută, cunoscutul om de afaceri Ovidiu Tender a fost scos din Penitenciarul Arad, unde ispășește 12 ani de pușcărie, și a fost adus la sediul DNA Timișoara. Potrivit media, timp de cinci ore, Tender a dat explicații unor procurori DNA veniți de la București, referitoare la fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, dar și la alte persoane.

Doi precupeti, interzisi timp de un an in pietele din Timisoara

N-au vrut cu niciun chip să-și eticheteze produsele, acum vor sta pe dinafară un an. Este vorba despre doi precupeți care își etalau marfa în Piața Iosefin și care nu vor mai avea acces la tarabele de acolo. Sunt primii în privința cărora Poliția Locală recurge la o astfel de măsură drastică.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua termică primară, va întrerupe marți, 30 august, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 91. Vor fi afectați timișorenii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Al. Icar, Aștrilor, Azurului, Orion, Sirius și Sudului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 30 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor (p), Dr. Koch, Olanda (p), Carol Davilla, Iosif Velceanu, Molidului, N. Grivu, Steaua Bl. 49, sc. C, orele 9 – 17; Sudriaș, Sânnicolau Mare- baza recepție cereale, Pesac, Săcălaz – zona str. IV-VI, Giarmata – zona str. Morii, Bătrână, Pobeda, Romana,

Top