Furata ca-n codru de arbitrul Iulian Calin, Poli pierde in fata Pandurilor

Poli Timişoara s-a descurcat remarcabil în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, o formaţie cu jucători cotaţi mult mai bine decât timişorenii. Intervenţiile excelente ale portarului Straton, risipa de energie a lui Marius Croitoru, un mijlocaş trecut de 35 de ani, clarviziunea mijlocaşului central Artean şi inspiraţia lui Elek au fost ingredientele care au rispit diferenţa de valoare consemnată pe hârtie.

poli

Iulian Călin, arbitrul jocului de duminică, a anulat însă munca jucătorilor timişoreni, după ce a validat un gol din ofsaid şi a acordat eronat o lovitură de pedeapsă, ambele în favoarea oaspeţilor de la Pandurii Târgu Jiu. Prima repriză a debutat în nota de dominare a oaspeţilor, care au şi ratat cea mai mare ocazie de gol prin Mrzljak, în minutul 10. Trupa pregătită de Ionuţ Popa s-a trezit la realitate după ocazia pandurilor şi a reuşit să echilibreze jocul la mijlocul terenului, acolo unde mijlocaşii centrali Artean şi Cârstocea au reuşit să ţină jocul departe de poarta lui Straton. Echilibrul s-a rupt însă în minutul 30, când pandurii lui Petre Grigoraş au înscris prin Ţucudean, care a trimis mingea în poarta lui Straton după ce a plecat dintr-o evidentă poziţie de ofsaid. Portarul Straton s-a mai remarcat o dată până la finalul primei reprize, când a intervenit excelent la o ocazie a aceluiaşi Ţucudean.

La fel ca în jocul cu Dinamo Bucureşti, Poli a avut un debut exelent de repriză secundă. Fotbaliştii timişoreni au restabilit egalitatea în minutul 53 prin atacantul Elek, care a înscris cu capul dintr-o centrare a excelentului Croitoru. Golul lui Elek a fost precedat de ocazia lui Scutaru, care a fost aproape de un gol de generic. Poli a echilibrat jocul în repriza secundă, dar jucătorii lui Ionuţ Popa au fost resuşi la tăcere de Iulian Călin, arbitrul care a validat golul din ofsaid al gorjenilor dictând şi un penalty gratuit pentru oaspeţi, Obodo reuşind să aducă Pandurii din nou în avantaj. Treptat, jucătorii lui Poli şi-au pierdut suflul şi nu au mai reuşit să fie periculoşi pentru poarta celor de la Pandurii Târgu Jiu, jocul terminându-se cu victoria oaspeţilor cu 3-1, după ce au mai înscris o dată – de această dată regulamentar – în minutele de prelungiri prin Valentin Munteanu.

Ionuţ Popa a trimis pe teren următorii jucători: Straton – Scutaru, Cînu, Şeroni, Neagu – Cârstocea, Artean – Bărbuţ, Croitoru, Popovici – Elek. Au mai jucat: Doman, Roşu, Sorescu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

Ary a spus: (august 7th, 2016 at 23:31 )

Domn Cosmin dupa analizelor celor care au transmis meciul,cele trei televiziuni,toate reluările dau dreptate arbitrilor.Hai sa fim obiectivi.Ca Neagu e prost si ii întinde tricoul olteanului nu e de vina arbitrul. Ce este bine este ca nu arătam deloc rău cum se gândeau unii,mult mai bine de ex decât Tg Mureș.Nu înțeles cum unii jucatori abiau veniți ex Drăghici sunt accidentați,sper ca nu fac ca unii ca in campionatul trecut de erau loviți dar așteptau banii in cont si făceau scandal pe la comisii.

INO a spus: (august 7th, 2016 at 23:51 )

NOW!ESTE ADEVĂRAT UN ARBITRAJ GREȘIT!DE CE NU AȚI IEȘIT DE PE TEREN SĂ VADĂ MITICI CĂCI NU SUNTEȚI FRAIERII DE SERVICIU FRF LPF !ÎNSĂ ȘI POLI TIMIȘOARA ARE UN LOT DE JUCĂTORI FOARTE SLAB!ANTRENORUL ESTE VARZĂ!ȘI ZICALA SUNTEM PROȘTI DAR ASTA E NU POATE DUCE DECÂT LA DEZASTRU!APRECIEZ ÎNSĂ PUBLICUL TIMIȘOREAN ÎL IUBESC ȘI RESPECT PENTRU CĂ EI AU FOST ALĂTURI DE ECHIPĂ ÎNSĂ O ECHIPĂ CA ȘI ASTA NU POATE FACE FAȚĂ ÎN LIGA 1 !AICI TREBUIE FĂCUT CEVA URGENT LA CLUB ALTFEL ESTE JALE!!ÎNCĂ NU ESTE PREA TÂRZIU DAR TREBUIE ACȚIONAT CA ȘI ATARE!!HAI PA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

bady a spus: (august 8th, 2016 at 00:21 )

Furata ca-n codru de portarul de 1,78m si 98kg,Romania pierde in fata Angolei.

Spectator a spus: (august 8th, 2016 at 08:26 )

Mai baieti, ceea ce au facut arbitrii aseara la Timisoara e inimaginabil. Hotie pe fata! Stiu ca unii se bucura de ce au patit amaratii astia cu -14, dar ar trebui sa se gandeasca ca s-ar putea sa li se intoarca. Vreau ca echipele din zona sa joace in campionatul maghiar.

Popo a spus: (august 8th, 2016 at 08:36 )

Domnilor încetați va rog. Aceasta echipa joaca tot timpul si pierde ??? Neagu a tras de tricou, regulamentul e clar, fault. Dar de ce nu are echipa forța sa revină ? Pt ca onor managerul Miculas e un incompetent. Robu spune ca e omul bun la toate, acum am vz ca a stat pe banca. Asta ne conduce pe noi ? El si Maier ii bagă in cap si la Drăgoi tot felul. Ca ăla nu se pricepe si lasă pe Miculas. Dl primar, va rugam, afara cu incompetenții si cu lingăi gen Miculas si Maier. Si bungau. Ne face, de Rușine. Nu ii mai cocolositi, ei sint niște reduși.,niște oameni buni le liga 3.

@Popo a spus: (august 8th, 2016 at 08:47 )

Domnule, tu te uiti la fotbal cu spatele? Ca asa reiese din felul in care arati ca intelegi fenomenul asta. Numma refer la Bungau, Maier sau Miculas – astia sa se duca la sapa. Aseara a fost hotie pe fata.

Popo a spus: (august 8th, 2016 at 09:14 )

In dimineața asta chiar șint supărat. Aduceți-va minte ce spunea robu si Bojin. Sa își dea demisiile toți de la club…cine a plecat ? Nimeni. A, doar mihut ca săracul e cu DNA. In rest ??? Incompetenții sint acolo, Miculas, Maier, bungau. Ei conduc acest club, il păcălesc si pe Drăgoi. Mari cunoscători de fotbal. Nimic, zero, au retrogradat si acum sint bine mersi acolo. Afara cu ei.

anteconbega a spus: (august 8th, 2016 at 09:23 )

Codru-i frate cu românul!

Poli a spus: (august 8th, 2016 at 09:56 )

Dacă a fost furata atunci de vina sunt arbitrii asistenți.Tusierul a semnalizat 11m,adevarat ușor acordat,putea să închidă ochii chiar dacă se vede tragerea de tricou.Primul gol este corect ,cei de la Dolce au trasat o linie care arată că nu a fost ofside.

chibitul violet a spus: (august 8th, 2016 at 11:12 )

Numai fumuri au in cap bastinasii. Doua echipe submediocre vor face intrecere care pierde la diferenta mai mare in fiecare etapa. In loc sa se uneasca energiile intr-un singur proiect. Falosi si prosti…

@Popa a spus: (august 8th, 2016 at 11:37 )

da tu cit de bun esti in ceea ce faci competentule? din ceea ce scrii nu prea pare.
asta cu trasul de tricou in careul advers e asa ca atunci la fiecare corner se poate da 11 m. pina acum am vazut ca se da 11 m cind cel cu mingea e tras de tricou si astfel impiedicat sa joace, acum si cei care sar ca-n bazin la 10 m de actiune primesc 11 m. dealtfel nu l-a impiedecat sa joace si ala de la Tg. Jiu s-a trintit. va fi un campionat greu.

soryn a spus: (august 8th, 2016 at 11:38 )

normal ca lumea se imparte in subiectivi si obiectivi … din pacate la fel ca la asu, nu poti sa inlocuiesti valoarea cu darurirea (care a lipsit aseara la unii jucatori) … scutaru nu este fundas dreapta (nu are viteza, tot timpul depasit) , artean si carstocea si mai apoi rosu – absolut inexistenti, deci mijloc lipsa, popovici nu a mai jucat un meci decent de prin 2010 , neagu rupe tricoul de pe ala, si ai doar un virf, care a mai inscris ultima data in decembrie si nici nu ai alt virf … nu e problema … sa sustinem echipele timisorene, dar sa vedem situatia reala si nu ce am dori sa vedem …

poli21 a spus: (august 8th, 2016 at 13:11 )

Acest popo ar face mai bine sa se ocupe cu lucruri pentru care il recomanda numele si sa lase comentariile despre fotbal.Iar chibitul violet ar face bine sa ne lase pe noi, falosii, si sa se reintoarca la stina de unde a coborit ilegal.

yxsman a spus: (august 8th, 2016 at 13:59 )

Bei, poli 21, ce dreak, lauda de sine nu pute bine! Ac Recas nu e Poli, pe cand ASU e altceva, ce Ripensia te infoi ca nima-n drum, bei!

Druckerul din Mehala a spus: (august 8th, 2016 at 15:46 )

” Poli „…spui ca aia de la Dolce au.tras o linie imaginara si a fost offside , linia a fost ptr fraieri f,tui , uita-te ca mai dureaza un timp pana loveste mingea , chiar ne crede i,dioti ? NICiODATA tv-urile m,iticilor nu ne-au dat dreptate , suntem a nimanui pana nu parasim FRF-ul si sa infiintam Liga de Vest , sau sa jucam la sarbi sau unguri .

poli21 a spus: (august 8th, 2016 at 16:19 )

Pntru o necunoscuta algebrica yxsman : Probabil ca la stina unde ai fost coleg cu chibitul violet limbajul folosit ( adica behaiala voastra) este ceva normal, dar pe acest site in general posteaza oameni care si-au facut studiile in oras, nu printre oi.

Druckerul din Mehala a spus: (august 8th, 2016 at 16:33 )

” Poli” …sa iti mai spun ceva despre Dolce , este partener cu FRF prin asocierea cu Telekom , crezi ca isi taie singur creanga ? …f,tui .

Druckerul din Mehala a spus: (august 8th, 2016 at 17:02 )

Azi mis nervos f,tui . Sa va spun eu ce ii de facut , ca vad ca se ocoleste cel mai important lucru…D-le Robu…noi precis picam in Liga II- a , si atunci de ce mai tinem pensionarii in echipa ? …toti peste 25 de ani afara , bagati juniorii de 17-18-19 ani , sa aiba meciuri in picioare ptr. Liga II-a , apoi vom avea o echipa tanara si rodata , cand bagam tineretul ….dupa ce picam ? NU…ACUM , ce mai asteptati ?

brusc a spus: (august 8th, 2016 at 17:05 )

Cea mai proastă generație de fotbalisti dar mai ales de suporteri din istoria orașului ! aloo… de TIMIȘOARA ați uitat ? ne stingem fotbalistic , iar in loc ramân orgolii de copii proști

Poli a spus: (august 9th, 2016 at 08:24 )

Drukere si ce are FRF cu LPF?Decizia de excludere a Rapidului au luat-o cei de la Frf si noi am intrat in prima liga,dupa ce liga(organizatoarea primei ligi) a facut tot ce a putut sa ajute Rapidul.

anteconbega a spus: (august 9th, 2016 at 08:53 )

Care băştinaşi, chibritule violet, că dacă mai sunt 20-30 la sută din familiile timişorene din anii 50-60! Poli21 se umflă în pene degeaba, că bănăţenii de azi arată ca un Gât Golaş de Transilvania, rasă dispărută din curte. Ce mai, Pasărea Yuuu!

yxsman a spus: (august 9th, 2016 at 12:56 )

Bei, puli21, limbajul tău e de căprar, nu unu de armată, ci de îngrijitor de capre. Vorbele tale tembele, bei, se intind pe aţă ca cum căcărezele caprei care te-a alăptat, ce dreak! Ţi-ai făcut salbă din ele, arăţi bine, bei, aşa că iaca si ghicitoarea, bei: Doua capre si doi iezi fac 5000 mii de cacarezi, Dar o capra si un tap, cate cacareze fac? Raspuns: Iei problema de cap/Si sugi p…a la ţap-Faci produsul meziilor/Şi sugi p…a ieziilor/Dacă nu-ti dă rezultatul/Treci si pe la subsemnatul.

Druckerul din Mehala a spus: (august 9th, 2016 at 16:48 )

„poli”…si FRF si LPF sunt mulgatori de bani f,tui , comisiile la fel , sunt stat in stat , seful arbitrilor , la fel . Fiecare din cele enumerate nu au nicio autoritate superioara , conduc dupa bunul plac . Ce sanctiuni primesc arbitrii ? …nici una . Si atunci de ce sa nu infiintam Liga de Vest ? Eu unul m-am saturat de m,itici !!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Şi înotătorii de la Poli s-au remarcat la Naţionalele de la Otopeni

Nu doar David Popovici a furat priviriile ultimul campionat de nataţie, sportivii de la Politehnica fiind şi ei printre medaliaţi. Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni. Emil Dăncăneț a câștigat două dintre ele la seniori, iar Darius Nistor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şi înotătorii de la Poli s-au remarcat la Naţionalele de la Otopeni
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

UPT a sărbătorit Ziua Bibliotecarului, cu accent pe digitizare

Peste tot în lume, în data de 23 aprilie se sărbătoresc Ziua Bibliotecarului și Ziua Mondială a Cărții, la inițiativa UNESCO, începând din 1996. În această zi, în aproape toate țările lumii au loc acțiuni de omagiere a cărții, a autorilor, a editorilor, a librarilor, a bibliotecarilor și, implicit, a cititorilor. Ideea marcării Zilei Bibliotecarului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT a sărbătorit Ziua Bibliotecarului, cu accent pe digitizare
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Hannover Messe 2024

Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Echipa care conduce Prefectura Timiș e din nou completă, Guvernul României a aprobat în ședința de marți numirea ex-liberalului Raul Ambruș, acum membru PSD, în funcția de subprefect. El renunță la calitatea de membru al Consiliului Local Timișoara, acolo unde a fost ales pe listele PNL, iar după ce a asigurat majoritatea celor de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raul Ambruș a fost numit de Guvernul României în funcția de subprefect al județului Timiș
Dominic Fritz, președintele USR Timiș și Primarul Timișoarei, Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș, Claudiu Chira, deputat și președinte Forța Dreptei și Alin Nica, președinte al Consiliului Județean Timiș și candidat al Alianței Dreapta Unită pentru al doilea mandat, au depus azi protocolul de constituire al Alianței, pentru a putea candida la alegerile din 9 iunie....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz: Vom câștiga aceste alegeri cu ajutorul timișorenilor și timișenilor
Primăria Timișoara anunță că tratamentele de dezinsecție pentru combaterea ţânţarilor şi larvelor acestora, pe domeniul public al orașului, programate inițial pentru perioada 15 – 25 aprilie, se decalează și urmează să fie efectuate între 26 și 30 aprilie 2024. Schimbarea perioadei a fost determinată de condițiile meteo nefavorabile, care nu au permis desfășurarea în condiții...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ploaia strică treaba. Primăria Timișoara amână pentru zilele viitoare dezinsecția
Locuitorii aflați în partea de oraș unde se reconstruiește pasarela pietonală Gelu de peste Bega rămân fără apă. Firma care se ocupă de lucrări a spart conducta magistrală de alimentare cu apă. Societatea Aquatim a fost nevoită să întrerupă alimentarea cu apă a unei zone vaste, fiind afectate mai multe cartiere din acea parte a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firma care face pasarela Gelu a inundat toată zona. Conducta magistralei de alimentare cu apă a fost spartă/VIDEO
O zi cât o primăvară întreagă! Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere de pictură, de olărit, de creație vestimentară, expoziții, tururi expoziționale ghidate, spectacole de muzică ușoară, clasică și populară și un seminar de cultură și artă cu invitați speciali. Școala de Arte Timișoara, compartiment al Centrului de Cultură și Artă al...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Invitaţi speciali şi evenimente deosebite pentru Ziua Porților Deschise la Școala de Arte din Timișoara
Proiectul Liga AC LABS al Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara se bucură de un real succes în rândul studenților, crescând de la an la an. Dacă în 2023 s-a înregistrat un record de 927 de studenți înscriși, anul acesta numărul candidaților a depășit din nou așteptările. Un număr...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mult interes la UPT pentru Liga AC LABS! Record de înscrişi într-un proiect special
Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice
Top