Arhiva pentru luna: septembrie 2016

Se poate! ACS Poli s-a impus neasteptat, dar meritat la Iasi

Se poate! ACS Poli s-a impus neasteptat, dar meritat la Iasi

Probabil că puţini fani ai fotbalului românesc se aşteptau la altceva decât o victorie a Iaşiului în faţa Timişoarei. Şi iată că există şi minuni, iar bănăţenii au făcut un meci excelent şi au obţinut prima victorie externă din acest sezon.

PNL Timis a ramas fara secretari generali! Groza si Vasile si-au dat demisia

BPJ al PNL Timiș nu mai are niciun secretar general! După scandalul de la întocmirea listelor pentru parlamentare, cei doi ocupanți ai acestei funcții, Dănuț Groza și Marian-Constantin Vasile, și-au dat demisiile. Groza a renunțat, în plus, și la calitatea de membru al BPJ.

Robu nu-si asuma lista de candidati a PNL Timis si nu exclude total un candidat din exterior

Ecuația listei PNL Timiș pentru Senat, lăsată descompletată de DNA, va fi rezolvată săptămâna viitoare, dar președintele Nicolae Robu nu vrea să avanseze nicio ipoteză. Va fi convocată o nouă ședință a BPJ și nu vor fi acceptate noi candidaturi. Va fi respectat însă principiul parității.

Robu era s-o pateasca din cauza unui vitezoman: Ne-ar fi spulberat daca intram in intersectie

Susține că a scăpat ca prin minune, grație prudenței șoferului său, de un accident groaznic și spune că sistemul de monitorizare video a traficului începe să-și arate utilitatea. Primarul Nicolae Robu crede că sunt prea mulți șoferi iresponsabili în Timișoara, iar camerele de supraveghere i-ar putea tempera.

Lucrarile de la Pasajul Jiul vor opri trenurile timp de doua zile! Nu se stie cand

Șantierul de la Pasajul Jiul avansează și, până la finele anului, va fi nevoie, timp de două zile, de întreruperea circulației trenurilor. Nu se știe când se va întâmpla acest lucru, dar asta nu va presupune și restricționarea suplimentară a traficului rutier.

Cine vrea locuinta in centrul Timisoarei scoate din buzunar chiar si 10.000 de euro in plus

Vrei apartament într-o zonă centrală? Plăteşti şi cu 10.000 de euro mai mult. Amplasamentul locuinței şi accesul la diferite facilităţi influenţează decisiv preţul unui apartament. Acesta depinde și de prestigiul zonei, după cum arată un studiu realizat de portalul de specialitate Imobiliare.ro.

Liberalul Stoinel, colectionar de functii: nu-i mai ajung consiliile de administratie

Cu cât ai un CV mai stufos și aduni mai multe funcții în diverse „comitete și comiții”,cu atât pari mai competent! Este și cazul liberalului Ilie Stoinel, căruia nu pare să-i ajungă funcția de președinte al Consiliului de Administrație al SDM. De vineri, el este și membru în CA al unei societăți comerciale care are ca acționar CJ Timiș.

Licitatie publica deschisa in incinta Aerogarii AIT

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de “Comercializare bauturi, snacks-uri, sandwich-uri, patisserie, tigari si accesorii, cadouri, suveniruri, cosmetice, jucarii/bomboane pentru copii, accesorii media” in incinta AEROGARII AIT TV (Terminalul plecari interne) Licitatia va

Licitatie Publica Deschisa

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat “Amplasarii de automate de cafea, bauturi racoritoare si snacks-uri” in incinta AEROGARII AIT TV (zona de preboarding) Licitatia va avea loc in data de 11.10.2016, ora 11:00, la

Indemnizatii de top pentru ATOP! Sinecuri duble fata de mandatul trecut

Ce trebuie să faci ca să primești o sinecură de 800 de lei pe lună și să nu faci mare lucru? Simplu: să fii membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Timiș! Indemnizația ar fi putut fi chiar dublă, dacă un amendament al consilierului ALDE Nistor Geană ar fi trecut. Bun samaritean, acesta s-a gândit probabil la bunăstarea membrilor ATOP!

Esti biciclist? Poti sa-ti spui acum nemultumirile

Aveţi probleme cu pistele de biciclete şi doriţi să le semnalaţi? Sunt autorităţile timişorene alături de cei care circulă pe două roţi? Aceste întrebări şi alte câteva fac parte dintr-un chestionar lansat de Verde pentru Biciclete. Toate opiniile lansate vor fi culese şi vor fi transmise reprezentanţilor Primăriei Timişoara.

Ben Oni Ardelean vrea locul I pe lista PNL de Senat si arunca in aer „paritatea” lui Robu

Senatorul Ben Oni Ardelean a furat startul în PNL Timiș, în competiția privind înlocuirea lui Vasile Blaga în capul listei la Senat. El își face un imens lobby în filială pentru a primi acest loc. Numai că, în cazul în care îl va și obține, va răsturna ca pe niște piese de domino locurile ocupate deja pe cele două liste.

apa calda

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că vineri, 30 septembrie, între orele 9 și 16, ca urmare a unor lucrări efectuate de Enel SA, va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor la PT 83. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor A. Ipătescu, Calea Șagului, Hărniciei, L. Rebreanu, Mureș, Muzicescu, Onoarei, Plantelor și Sabinei.

Top