Stirile din ziua: 1 septembrie 2016

bega bulevard

Bega Bulevard incepe cu o zi mai tarziu! Concert Directia 5, duminica la pranz / PROGRAM

Bega Bulevard, unul dintre evenimentele cu tradiție ale începutului de toamnă la Timișoara, se va desfășura, în acest an, doar timp de două zile. Pentru că 2 septembrie a fost decretată zi de doliu național, Primăria Timișoara a comprimat programul pentru sâmbătă și duminică.

Terasa de la Muzeul Satului, autorizatie ilegala de la primarie! Asta sustine Inspectoratul in Constructii

Povestea terasei de la Muzeul Satului Bănățean continuă. Consiliul Județean Timiș a solicitat Inspectoratului în Construcții să verifice legalitatea unei autorizații de construire emise, în 2015, de Primăria Timișoara, iar concluzia duce… în instanță. ISC a cerut prefecturii să anuleze actul în contencios.

Ryanair si-a deschis baza de la Timisoara! Oferta speciala: 100.000 bilete cu preturi de la 4,99 euro

Șapte destinații, la prețuri fără concurență, plus două bagaje de cabină incluse – este oferta cu care vă întâmpină, de la 1 septembrie, cea mai mare companie de low-cost din Europa. Ryanair și-a deschis baza de la Timișoara, prima din România, și oferă 100.000 bilete la tarife promoționale.

Finul „Alcoolutei” de Craiova, in razboi cu Timisoara

În România nu e un lucru chiar neobișnuit ca, atunci când un om face ceva, să sară doi care să-i dea în cap. Că e mult mai fain să stai pe margine și să cârcotești, decât să pui mâna la treabă. La o scară mai mare, la fel se întâmplă și când se inițiază un proiect de infrastructură.

ruga

Mare petrecere mare in Freidorf, cu Petrica Moise si altii / PROGRAM

Sfârșitul săptămânii aduce multă veselie în Freidorf. Zilele cartierului, organizate de consiliul consiliul consultativ din zonă, în colaborare cu Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului, programează o mulțime de manifestări, la care sunt invitați să participe toți locuitorii, mici sau mari.

Stai in Calea Lipovei si vrei parc? Da o mana de ajutor Primariei Timisoara / FOTO

Peste 400 de oameni care locuiesc în zona Căii Lipovei Lipovei au semnat, în câteva ore, o petiție în sprijinul aducerii în patrimoniul local a două terenuri. Primăria vrea de mai mult timp să amenajeze aici un parc și locuri de parcare, dar nu poate începe lucrările.

Pe stadion nu se vor putea tine nunti! Nimeni nu vrea arena, dar CJ Timis a modificat caietul de sarcini

Consilierii județeni s-au asigurat, miercuri, că pe stadionul „Dan Păltinișanu” nu vor putea fi organizate… nunți fără acordul lor! Ei au votat unele modificări ale caietului de sarcini pentru licitația privind închirierea arenei. Oricum, până acum nu s-a arătat nimeni interesat de preluarea acestui obiectiv.

Un cui pentru… Cumintenia Pamantului! Proiect alternativ de strangere de fonduri

Mai mulți tineri care locuiesc în Timișoara au pornit un proiect ambițios și… mai altfel, prin care vor să strângă bani pentru Cumințenia Pământului. Ei vor realiza, cu 7.000 de cuie și 20.000 metri de ață, o lucrare care va fi scoasă, la final, la licitație. Între timp, puteți dona câte 10 lei pentru un cui.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua termică primară, dar și pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, va întrerupe joi, 1 septembrie, furnizarea apei calde la CT Polonă, CT Buziaș și PT 45, între orele 8 și 16. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Polonă, Atomului, C.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 1 septembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Iris nr. 21, 23; Martir Vasile Balmuș nr. 8, Bl.44, sc.C, orele 9 – 17; Susani, Icloda (p), Pesac, Tomnatic, Sânnicolau Mare – Loblein, Agromec, Săcălaz – zona str. III + Profi, Giarmata – zona str. Morii (p), Iohanis, Parța nr.

Top