Stirile din ziua: 29 septembrie 2016

Obligatoriu inainte, au spus fanii lui ASU Poli… In aceeasi formula

Obligatoriu inainte, au spus fanii lui ASU Poli… In aceeasi formula

Sorin Brîndescu rămâne antrenorul Politehnicii. În ciuda rezultatelor sub aşteptări, fanii lui ASU Poli au considerat că nu antrenorul este vinovat pentru evoluţia „Băieţilor în Ghete” şi au mizat pe continuitate.

Curs de Auditor Intern al Sistemului de Management al Calitatii, la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, în colaborare cu S.C. QUALITARIUM S.R.L. Timișoara, organizează în perioada 10 – 14 octombrie 2016 (de luni până vineri, între orele 1630-2030), la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cursul de “AUDITOR INTERN AL

Strada noua, in viitorul cartier care va schimba zona ILSA! Lucrarile incep in aceasta toamna

Unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din Timişoara ultimilor ani pornește în această toamnă. Zona fostei fabrici ILSA se va transforma total, urmând ca acolo să se ridice un complex de clădiri de birouri şi apartamente, care va include şi o nouă stradă ce va oferi o legătură pe relaţia Nord – Sud.

Lucrarile la autostrada spre Deva ar putea fi reluate pana la sfarsitul anului

Lucrările vor putea fi reluate la capacitate maximă pe autostrada care va lega Lugojul de Deva. Cătălin Drulă, consilierul guvernamental care a oferit informaţii şi despre lucrările la centura de ocolire a Timişoarei, a anunţat pe Facebook noi veşti despre problemele existente la construcţia acestui proiect.

Premii pentru elevii care au luat Bac-ul si examenul de Evaluare Nationala cu nota 10

Cei mai buni elevi din Timiş au fost premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Șapte tineri care au terminat examenul de bacalaureat şi cel de Evaluare Naţională cu media 10 au fost răsplătiţi cu bani din partea Ministerului Educaţiei. Unii dintre ei se gândesc deja să plece din România.

Ca-n Vestul Salbatic: Jaf armat la o banca din Arad! UPDATE: Pistolul era de jucarie!

E alertă în Arad! Polițiștii caută un bărbat care, joi dimineața, a dat o lovitură la o sucursală a Băncii Comerciale Române (BCR), situată în cartierul Micălaca. Cu o cagulă pe cap și ținând în mână un pistol, acesta a reușit să se facă nevăzut după comiterea jafului. Încă nu se știe cu ce sumă a reușit să plece.

Lege aberanta, se cere schimbarea ei! Aproape 300 de bolnavi periculosi de la Jebel nu sunt paziti!

Este unul dintre cele mai periculoase spitale din vestul țării, dar legislația lasă aproape fără apărare angajații care lucrează aici. La Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Jebel sunt internați criminali și alți infractori periculoși, care nu sunt păziți. Rescrierea Legii sănătății mintale e singura soluție.

primaria timișoara

Primaria Timisoara a cheltuit peste 322.000 de euro pe cursuri tinute la… secret!

Primăria Timișoara are salariați extrem de competenți, care au urmat cursuri de perfecționare. Ce fel de cursuri? N-o să aflați, pentru că, deși sunt plătite din bani publici, ele sunt ținute la secret! deBanat.ro a făcut totuși niște calcule: peste 322.000 de euro din banii dumneavoastră s-au dus pe ceva la care n-o să aveți acces niciodată!

Vrei sa fii bucatar? Hai la curs

Vrei să fii bucătar? Poți urma acum un curs autorizat, care îți oferă ulterior posibilitatea de a-ți găsi un loc de muncă așa cum îți dorești. Cursul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională.

Hai la o cafea! Surprize de Ziua Internationala a Cafelei, la Timisoara

Dacă și pentru dumneavoastră cel mai frumos parfum al fiecărei dimineți este aroma cafelei, atunci faceți-vă timp să treceți sâmbătă, 1 octombrie, pe la Iulius Mall. Puteți bea o cafea bună, dar puteți admira, în același timp, picturi inedite și puteți descoperi cât de… la modă poate fi această băutură.

aquatim

Fara apa rece la Lovrin

Aquatim anunță că joi, 29 septembrie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei potabile în Lovrin, din cauza întreruperii energiei electrice la forajele care alimentează localitatea. Enel Distribuție Banat a anunțat, în acest interval orar, lucrări de întreținere. „Recomandăm clienților să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă adecvate, care să

Top