Stirile din ziua: 22 octombrie 2016

„Leii” si-au respectat blazonul! Timisoara invinge Pitestiul la baschet

„Leii” si-au respectat blazonul! Timisoara invinge Pitestiul la baschet

Până la urmă a fost uşor. Timişoara a întâlnit sâmbătă în runda a cincea a Ligii Naţionale de baschet o echipă de pe podium, BCMU Piteşti, de care a trecut după un meci bun, 76-57.

Greu cu harta! De ce si-a suparat Maria Grapini o parte din invitatii sarbi

Europarlamentarul Maria Grapini a organizat, vineri, la Timișoara, o conferință pe teme de turism și transport, la care invitații au venit nu doar din România, ci și din Serbia, Ungaria și Bulgaria, dar și din Germania. O parte din sârbi ar fi plecat însă val-vârtej înainte de începerea evenimentului, după ce au văzut harta tipărită pe mape și afișe.

Poli castiga un punct cu Oli, cu un om mai putin si cu o noua gafa de portar

Poli Timişoara a întâlnit Olimpia Satu Mare într-un meci deosebit de important pentru violeţi. Cu patru înfrâgeri consecutive şi fără gol marcat de mai bine de trei jocuri, elevii lui Sorin Brândescu erau practic obligaţi să câştige jocul pentru a mai scăpa de presiunea ultimelor locuri, în timp ce Oli avea şansa să urce spre primele poziţii, în eventualitatea unei victorii.

Povestea filmuletului in care un copil a tinut-o la usa, spusa de Alina Gorghiu

Filmulețul cu Alina Gorghiu încercând să-i ofere unui copil pliante electorale ar putea avea o continuare… în Timiș! Președintele PNL se pregătește de o nouă campanie din ușă în ușă, iar timișorenii s-ar putea trezi cu ea în prag! Gorghiu susține că, în campaniile precedente, a fost invitată la zacuscă și dulceață!

primaria timișoara

Doi pentru un city manager la Primaria Timisoara: Kristof si Serdean

Numai doi candidați s-au înscris la concursul pentru postul de administrator public al Timișoara, deși condițiile nu sunt deloc drastice. Unul dintre ei este Robert Kristof, actual consilier local PNL, iar celălalt, Lucian Mugur Serdean, contestatar recunoscut al primarului Nicolae Robu.

Legislativul timisorean a stabilit: de astazi, securistii nu mai au onoare

Bănuiesc că Adrian Orza se gândea la cineva și la ceva când a întrebat, în plenul municipal, ce se va întâmpla cu cetățenii de onoare ai Timișoarei care au apucat să fie cadorisiți cu acest titlu înainte ca neapartenența la aparatul PCR și al Securității să fie o condiție pentru a fi compatibil cu acest titlu.

La scor de maidan! Vicecampioana Informatica invinge „lanterna” de la futsal

După un început de sezon cu stângul, ce a coincis cu două eșecuri dureroase, acasă cu Deva și la Călărași, vicecampioana en-titre la futsal, Informatica Timișoara, s-a „trezit” la timp. A câștigat trei partide la rând, iar vineri seară și-a dat măsura valorii în meciul cu C.S. KSE Târgu Secuiesc, ultima clasată a primei ligi.

Radu Golban a „divortat” de Marian Munteanu, pe motiv de Securitate! ANR Timis: Oricum a trecut doar 2 ore pe la partid

Radu Golban nu mai candidează din partea Alianței Noastre România pe listele de la Camera Deputaților din Timiș. El susține că s-a retras din cauza angajamentului cu Securitatea semnat de Marian Munteanu, liderul acestuia. ANR Timiș anunță, în același timp, că Golban n-a prea trecut pe la partid și, deci, nu e bun de candidat.

Drept la replica

Urmare a scrisorii „anonime” cu privire la activitatea Filialei Locale USR Timișoara transmise către toate agențiile de presă, Filiala USR Timișoara nu dorește să intre într-o polemică prin intermediul presei.

Top