Stirile din ziua: 11 decembrie 2016

cralovăț

Prezenta la vot cu aproape 10% mai mare la Timisoara, fata de locale

Timișul nu s-a dezmințit nici de această dată și a reușit „performanța” de a se clasa, din nou, printre ultimele județe în ceea ce privește prezența la vot. Au trecut pe la urne doar 35,35% din alegători, spre deosebire de 40,59%, la localele din iunie. Totuși, acum, numărul celor din mediul urban care au votat a fost mult mai mare decât în vară.

Grindeanu (PSD), dupa exit poll-uri: Romanii au votat cu seriozitate

Social-democrații din Timiș au aplaudat la afișarea primelor rezultate ale exit poll-urilor, care indică o victorie categorică la alegerile parlamentare. Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, spune că românii au votat pentru un program realist, dar asta înseamnă și o uriașă responsabilitate.

Robu, dezamagit total: PNL are de tras invataminte dupa aceste alegeri

Atmosferă mai mult decât rezervată la PNL Timiș, în momentul anunțării exit poll-urilor. Nicolae Robu a afișat o mină îngândurată și n-a prea vrut să comenteze. El recunoaște însă că nu se aștepta la un scor atât de mic și crede că sunt multe de învățat din aceste alegeri.

Vot taras-grapis la frontiera! Cenadul e codasul judetului Timis

Cu o o rată a prezenței de 20,53%, Timișul este, în continuare, în spatele unor județe precum Teleorman și Olt, unde alegătorii se înghesuie, ca de obicei, la vot. Spre deosebire de alte alegeri, de această dată, locuitorii din mediul rural nu au prea avut tragere de inimă să treacă, cel puțin până acum, prin

Top