Stirile din ziua: 3 ianuarie 2017

ședințe

Robu, despre incercarea PNL de a avea presedinte la CJ Timis: Cine ar putea proceda in alt fel?

Robu, despre incercarea PNL de a avea presedinte la CJ Timis: Cine ar putea proceda in alt fel?

Președintele demisionar al PNL Timiș anunță că partidul său nu renunță la președinția consiliului județean. Nicolae Robu spune că șansele sunt aceleași ca și în vară, când PSD a reușit, în cele din urmă, să bată palma cu PMP și ALDE, pentru a-i asigura șefia instituției lui Sorin Grindeanu. Aceeași majoritate ar trebui să-i asigure acum funcția lui Călin Dobra.

robu si popoviciu

Retrospectiva 2016 (1): Cum a inceput dezastrul PNL Timis. Cu Alin Popoviciu, normal

7 ianuarie. Fiind un an electoral cu două tururi de alegeri, politicienii se trezesc mai greu după Sărbătorile de iarnă. În schimb, se face o mutare importantă la Poli Timişoara, care se va dovedi extrem de nocivă. Astfel, în funcţia de preşedinte al clubului, post rămas vacant în urma demisiei lui Liviu Anton, petrecută la

Epidemie de rujeola la Timisoara! La spitalul Victor Babeş sunt ocupate toate locurile de la sectia de copii

După ce anul 2016 s-a încheiat cu decesul unei fetiţe, cauzat de complicaţiile apărute în urma rujeolei, Timişul se confruntă cu o epidemie a acestei boli. În acest moment, la spitalul de boli infecțioase din Timișoara sunt internați 30 de copii cu diagnostic confirmat sau suspecţi.

stpt

Cu cine merge Grindeanu in parlament: opt femei in guvern, Melescanu, din nou la Externe

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, marți, lista cabinetului Grindeanu, în care unele portofolii, inclusiv cel de la Externe, revin ALDE. Sunt opt miniștri femei, iar Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării, este și vicepremier. Teodor Meleșcanu este propus pentru Ministerul de Externe.

Poli Timisoara se reuneste peste trei zile. Urmeaza cantonament la Poiana Brasov

Jucătorii lui Ionuţ Popa beneficiază de o vacanţă de iarnă extrem de scurtă, aceştia urmând să se reunească în 6 ianuarie. Conducerea clubului a aranjat şi câteva jocuri amicable. La capitolul noutăţi în lot, se poate vorbi doar despre despărţirea de doi jucători şi de negocierea cu Bănel Nicoliţă.

Top