Stirile din ziua: 8 ianuarie 2017

Ragetul „Leilor din Banat” a invins Steaua, dupa un final incendiar

Ragetul „Leilor din Banat” a invins Steaua, dupa un final incendiar

O victorie a Stelei pe terenul lui BC Timişoara părea un pariu uşor pentru specialişti, mai ales că bănăţenii au rămas fără antrenor principal de Anul Nou! Dar nu subestimaţi niciodată mândria şi orgoliul „Leului” lovit.

pnl

Retrospectiva (5): PNL Timis, din scandal in scandal, pana la infrangerea finala

1 septembrie. Consilierii judeţeni decid că pe „Dan Păltiişanu” nu pot fi organizate… nunţi. Ei au modificat caietul de sarcini pentru închirierea stadionului, după ce nimeni n-a fost prezent la licitaţie pe normele făcute de administraţia Titu Bojin. 2 septembrie. Inspectoratul pentru Construcţii susţine că Primăria Timișoara a dat o autorizaţie ilegală deja celebrei terase

Peste o mie de profesori susțin examenul de titularizare la Timișoara

Vacanta pana miercuri: scolile din Timis raman inchise din cauza gerului

Timișul nu a fost afectat de viscol și ninsoare, dar, din cauza gerului, școlile vor rămâne și aici închise până miercuri. Este decizia Inspectoratului Școlar Județean, luată pe baza rapoartelor de la mai multe unități de învățământ care au probleme cu încălzirea în sălile de clasă.

CFR a anulat aproape 50 de trenuri

CFR Călători a anulat 48 de trenuri. Decizia a fost luată pentru „evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri și pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții”. Reprezentanții CFR spun că, acolo unde va fi necesar, pasagerii vor primi cafea, ceai și sandvișuri.

Top