Arhiva pentru luna: februarie 2017

Poli se califica fara emotii in finala Cupei Ligii

Poli se califica fara emotii in finala Cupei Ligii

Evitând ruşinea pierderii meciului la masa verde din cauze ce nu ţineau de jucători, ci de conducere, Poli s-a impus şi în returul Cupei Ligii, 3-1, învingând ultima clasată din Liga 1, ASA Tg. Mureş. Bănăţenii nu au avut nicio emoţie, după ce s-au impus şi în tur cu 4-2.

Teatrul National Timisoara, premiat de Senatul UNITER

Ediția din acest an a Galei Premiilor UNITER va avea loc pe 8 mai, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara. Cu această ocazie vor fi acordate, de către Senatul UNITER, premiul de excelenţă, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale. Printre laureați, și timișoreni.

Leo, robotul de 1,5 milioane de euro, a mai facut, la Timisoara, o operatie in premiera

Spitalul Judeţean Timişoara a bifat o nouă premieră medicală, de această dată cu ajutorul unui robot chirurgical. O echipă de la Clinica 2 Chirurgie a reuşit să îndepărteze o tumoră esofagiană de la un pacient de 64 de ani, grație unui instrument superperformant, care elimină mare parte din disconfortul post-operator.

O postare de pe Facebook a PSD Timis ii da batai de cap primarului Robu

O postare distribuită pe pagina oficială de Facebook a PSD Timiș îi dă de furcă primarului Nicolae Robu. Acesta susține că instituția de pe CD Loga 1 este asaltată de… pensionari care cer tichete sociale! Administrațiile locale pot oferi astfel de ajutoare, dar nu au obligația s-o facă.

Au evitat rusinea! S-a facut cheta in club si Poli Timisoara poate juca meciul cu ASA Tg. Mures!

Ce au reuşit jucătorii pe teren poate fi anulat în cel mai ruşinos mod cu putinţă în culise. Poli Timişoara e la un pas de a juca finala Cupei Ligii, dar… nu e în stare să plătească 3.000 de lei pentru închirierea stadionului! UPDATE: Clubul a reușit să achite chiria, așa că partida se joacă.

Ioan Goia,, Nicolae Robu

Robu s-a saturat de Goia: E incapabil si indolent, ii cer demisia de la RATT!

Primarul Nicolae Robu cere demisia managerului RATT, Ioan Goia, și a întregului consiliu de administrație. Dacă acest lucru nu se produce, edilul vrea convocarea AGA, care să ia măsura punerii pe liber a șefilor regiei de transport. Robu spune că s-a săturat de incompetența lui Goia.

De la 1 martie se inchide o banda pe strada Popa Sapca. In doua luni vom avea patru benzi

Lucrările în zona Popa Șapcă au fost reluate și, odată cu ele, vor apărea din nou restricții de trafic. Prima dintre ele va fi instituită chiar de miercuri, 1 martie, și presupune închiderea uneia dintre benzile de circulație, pe bucata dintre Punctele Cardinale și calea ferată.

gral

Pana pe 2 mai, filialele PNL vor avea presedinti alesi. Robu „probabil” va candida in Timis

Până pe 2 mai, PNL Timiș ar trebui să aibă structuri de conducere alese democratic, pentru prima dată de la fuziunea vechilor liberali cu foștii PDL-iști. Calendarul exact al alegerilor interne va fi anunțat sâmbătă, 4 martie. Actualul interimar Nicolae Robu nu spune clar că mai vrea un mandat, dar nici nu respinge ideea.

CCIAT pregateste doua noi seminarii, in domeniul finantarilor rurale si al constructiilor

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara organizează două noi seminarii destinate mediului de afaceri. Primul dintre acestea se adresează mediului rural, mai precis se va discuta despre sumele acordate de la buget şi din fonduri europene pentru susţinerea activităţii agricole şi zootehnice, dar şi despre Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Cel de-al doilea seminar

aquatim

Apa rece oprita in zona Popa Sapca

Aquatim anunță că marți, 28 februarie, între orele 9 și 18, va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Popa Șapcă și Bd. Take Ionescu, între străzile Aurel Popovici și Popa Șapcă. Presiunea apei va fi scăzută pe străzile Vasile Lucaci, Constatin Brâncuși, Martir Sebastian Iordan, Oituz, Matei Corvin și Paul Chinezu. Se va lucra la

Top