Stirile din ziua: 3 februarie 2017

Peste 25.000 de oameni, din nou in mars nocturn prin Timisoara / FOTO + VIDEO

Peste 25.000 de oameni, din nou in mars nocturn prin Timisoara / FOTO + VIDEO

Timișorenii sunt din nou în stradă, pentru a patra seară la rând. De această dată, Piața Operei a fost punctul terminus al coloanelor de protestatari care au plecat din cartiere spre centrul orașului.

coronavirus

Timisoara, tratata cu flit: spitalul regional nu vede niciun ban

Spitalul Regional de Urgență Timișoara nu intră în vederile Ministerului Sănătății în acest an. Un amendament care prevedea alocarea banilor pentru demararea acestui proiect, propus de liberalul Pavel Popescu, a căzut în comisia de sănătate în care se discută bugetul. A votat pentru și Bianca Gavriliță (PSD).

Vechea uzina de apa industriala a Timisoarei ar putea deveni loc de joaca, muzeu si laborator

Loc de joacă, dar, în același timp, „sală” de clasă atipică. Asta ar urma să fie Aquapic, un centru educațional deschis în vechea uzină de apă industrială. Momentan, e doar un proiect propus de Aquademica și intrat în finala unui concurs cu premii de 250.000 de euro. La 1 martie, el ar putea fi anunțat câștigător.

Pregateste-ti nunta perfecta la IM Marriage

Cei care plănuiesc să facă marele pas pentru o viaţă în doi sunt aşteptaţi întregul week-end la Iulius Mall, unde are loc Festivalul de nunţi IM Marriage. În plus, sâmbătă vor avea parte de un concert susţinut de Alexandra Mitroi. Duminică, cei mici au întâlnire cu fascinanta lume a poveştilor şi a teatrului de păpuşi.

Avertisment dur din SUA: Guvernul Grindeanu submineaza statul de drept

Guvernul Dragnea – Grindeanu a primit un avertisment extrem de dur chiar din Statele Unite, acolo unde preşedintele PSD credea că va avea un sprijin după ce a reuşit să-l atingă pe Donald Trump. Departamentul de Stat al SUA critică modificarea Codului Penal prin ordonanţă de urgenţă.

Top