Stirile din ziua: 6 februarie 2017

poli

Poli Timisoara pierde doua puncte mari acasa! Egal cu mediesenii lui Pustai, desi am fost in avantaj

Poli Timisoara pierde doua puncte mari acasa! Egal cu mediesenii lui Pustai, desi am fost in avantaj

Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 22 din sezonul regulat al Ligii 1. Exact ca în meciul tur, bănăţenii au reuşit să marcheze primii, dar nu au putut ţine de avantaj!

Mihaela Grindeanu: Nimeni nu poate sa creada ca Sorin Grindeanu nu-si doreste o tara necorupta pentru copiii lui

Soția premierului Sorin Grindeanu a reacționat pentru prima dată, după mai multe săptămâni de tăcere. Mihaela Grindeanu și-a dezactivat contul de Facebook și a ales să-și posteze mesajul de pe pagina nepoatei sale. Ea vorbește despre trecutul politic curat al soțului ei și spune că premierul ar trebui lăsat să demonstreze că are intenții bune.

Se strang semnaturi pentru Guvernul Grindeanu. La PSD Timis, operatiunea merge bine

Nu vor ieși în stradă, dar vor să demonstreze cât de legitim, în fața poporului, este Guvernul Grindeanu. La ultima ședință CEx al PSD s-a decis ca organizațiile județene să strângă, până la jumătatea lunii februarie, semnături de susținere. În Timiș, operațiunea ar merge foarte bine.

Stadionul Dan Paltinisanu, gaura de 35.000 de euro in buzunarul CJ Timis

Avem un stadion, dar nu prea avem ce face cu el. Sau nu știm. Întreținerea arenei „Dan Păltinișanu” a costat, anul trecut, cu 158.000 de lei mai mult decât s-a încasat din folosința acesteia. Între timp, în ianuarie, ne-am făcut de râs într-o competiție europeană, din cauza stării gazonului.

Deputat PSD, intrebat daca a cerut bani pentru Timis: Atat cat se poate, nu avem amendamente

În Timiș suntem „îndreptățiți” să credem că vor ajunge mai mulți bani pentru infrastructură, dar nu știm câți. Asta spune deputatul PSD Matei Suciu, membru în Comisia de transporturi. Centrul intermodal nu e prins la finanțare și nici n-a fost depus vreun amendament pentru vreo investiție în Timiș.

Si totusi… Grindeanu a făcut un lucru extraordinar pentru Timisoara / Oda Timisoarei

Duminică seara, Timişoara a trăit unul dinte cele mai grandioase şi emoţionante episoade din lunga şi zbuciumata sa istorie. Peste 40.000 de timişoreni (unii spun c-au fost spre 50.000) s-au adunat din nou în Piaţa Operei, care n-a mai cunoscut o asemenea afluenţă din 20 şi 22 decembrie 1989.

centura de sud

Guvernul da inapoi: nu e preocupat de modificarea codurilor penale!

După ce, duminică, a abrogat Ordonanța 13, guvernul renunță acum la modificarea de urgență a Codului penal și a Codului de procedură penală. Ministerul Justiției a anunțat că „nu este preocupat” să elaboreze un proiect de lege în acest sens și va centraliza mai întâi deciziile Curții Constituționale cu privire la actele normative menționate.

Poate-poate: cei 15 kilometri de autostrada de pe A1, deschisi in aceasta saptamana

Cei 15 kilometri de șosea din lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva vor fi deschiși oficial probabil înainte de finalul săptămânii. Oficialii CNAIR fac eforturi pentru a se încadra în termenul de 10 februarie, asumat de ministrul Transporturilor. Șoseaua e gata de două luni, dar n-a fost deschisă din cauza birocrației.

Luna februarie vine cu noi programe de formare la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională demarează în cursul lunii februarie 2017 următoarele noi serii de cursuri: Consilier de orientare privind cariera (Cod COR 242306) Cursul se adresează specialiștilor care ajută tinerii şi adulţii să se autoevalueze, să comunice eficient cu alţii, să elaboreze planuri cu privire la

Calatorie in Iordania si Israel: drumul pe care trebuie sa-l faci macar o data in viata / FOTO

Iordania este locul unde se spune că Moise a zărit Țara Promisă, locul în care Isus a fost botezat şi fortăreața în care Irod a ordonat decapitarea lui Ioan Botezatorul. Indiferent de gusturi, preferințe și religie, Iordania are mult mai multe de oferit, în afara de zestrea culturală.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări la instalația de apă rece, va întrerupe luni, 6 februarie, între orele 9 și 13, furnizarea apei calde la PT 46. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Cascadei, Cetății (parțial), Dornei, Frasinului, Gh. Lazăr (parțial), Hamlet (parțial), Madrid, Mendeleev, Salciei, Suceava (parțial) și

aquatim

Apa rece oprita la Ianova

Aquatim a planificat lucrări de mentenanță preventivă la forajul din Ianova. În aceste condiții, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în noaptea de marți, 7 februarie, spre miercuri, 8 februarie, între orele 20 și 8. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Holdelor bl. 92, sc.B, Calea Sever Bocu bl. 320 și 321, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Piatra Craiului, Carani, Parța nr. 384 și 280, orele 9 – 17.

Top