Stirile din ziua: 8 februarie 2017

Dupa un adversar puternic in optimi, urmeaza unul mai usor in sferturi pentru Informatica

Dupa un adversar puternic in optimi, urmeaza unul mai usor in sferturi pentru Informatica

Prim-divizionara de futsal Informatica este în grafic. Bănăţenii se luptă pentru primul loc la finele sezonului regulat, dar continuă şi în Cupa României.

Labirint colorat, din 10 kilometri de ata, in centrul Timisoarei / FOTO

10 kilometri de ață colorată, peste 1.500 de cuie și doi metri cubi de lemn. Acesta este, în cifre, Labirintul din Castel, creat de studenții de la Arhitectură, cu sprijinul echipei Cufir şi al Timişoara-Capitala Tineretului. Vorbim despre una dintre cele mai mari instalații de string art din România.

Roxana Iliescu, fost presedinte al PMP Timis: Nu sunt dispusa sa girez mizerii

Fostul lider al PMP Timiș, Roxana Iliescu, susține că noua conducere a filialei îi șicanează pe cei care nu vor să i se alăture. Iliescu spune că toate acuzele care i se aduc sunt nefondate, pentru că, în perioada în care i se reproșează că „popularii” nu au crescut în sondaje, ea n-a fost președinte al filialei.

Juristii din Timisoara, invitati sa se specializeze in Drept sportiv

Facultatea de Drept a Universităţii de Vest vrea să specializeze jurişti în domeniul dreptului sportiv. În acest demers îi va avea alături pe cei de la Federaţia Română de Fotbal şi pe cei de la Agenţia Naţională Anti Doping. Profesorii vor fi specialişti în domeniu, din România, dar şi din străinătate.

Timpark

Mai multe strazi intra in sistemul TimPark! La cererea locuitorilor din zonele respective

Șoferii vor trebui să plătească parcarea, dacă își vor lăsa mașinile pe străzi precum Mangalia sau Platanilor. Trebuie să fie de acord însă și consilierii locali cu proiectul care prevede introducerea unor noi artere în sistemul TimPark. Acesta se bazează pe… solicitările timișorenilor care locuiesc în respectivele zone.

Bloc cu 10 etaje langa primarie? Vechiul liceu de arte plastice, tot mai aproape de demolare

Terenul pe care se află Liceul de Arte Plastice și sediul în care funcționează Inspectoratul Școlar Județean ar fi fost vândut, iar noul proprietar dă semne că vrea să se apuce de treabă. O primă intenție de elaborare a unui PUZ stârnește deja reacții, dar primarul Nicolae Robu spune că ar fi cazul să se renunțe la „clișee”.

Aproape 50.000 de euro pentru prevenirea abandonului scolar printre copiii de la tara

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany din Timişoara are la dispoziţie 216.000 de lei pentru a sprijini accesul la educaţie pentru 534 de copii și tineri din zona de vest a României. „Fondul pentru Educație în Mediul Rural” va permite accesul gratuit la cursuri și ateliere în regim afterschool pentru toți aceștia.

aquatim

Apa rece oprita la Banloc si Opatita

Aquatim a planificat, în cadrul programului de mentenanță preventivă, spălarea rețelelor de apă din Banloc și Opatița. Astfel, va fi întreruptă furnizarea apei, miercuri, 8 februarie, între orele 9 și 15, în Banloc și joi, 9 februarie, în același interval orar, în Opatița. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat miercuri, 8 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 53, 55; Ion Ionescu de la Brad Bl. 102, sc.A, str. Silviu Motohon Bl. C3, Mureș (p), I. Miloia (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Dunărea, Călacea nr. 94, Hodoni – str. Germană nr. 33, orele

Top