Stirile din ziua: 9 februarie 2017

Roxana Iliescu, data afara din PMP! Ea va contesta decizia la Bucuresti

Roxana Iliescu, data afara din PMP! Ea va contesta decizia la Bucuresti

Scandalul din PMP Timiș a intrat într-o nouă fază. Roxana Iliescu, fost lider al organizației, a fost „executată” într-o ședință a Colegiului Executiv Județean și i s-a retras sprijinul politic. Vicepreședinte al CJ, Iliescu ar urma să-și piardă și mandatul de consilier județean, dar decizia va fi luată vineri, la București.

Aruncati la gramada cojile de cartofi cu PET-urile? Cineva le sorteaza manual, ca sa nu fim amendati!

Câte opt oameni pe tură, în două schimburi, sortează manual, lunar, peste 1.000 de tone de gunoaie aruncate la grămadă de timișoreni. Teoretic, colectare selectivă se face de aproape nouă ani, dar numai 12 procente din cantitatea totală de deșeuri adunată sunt așa cum trebuie. Va trebui însă să ne schimbăm atitudinea, dacă nu vrem să fim arși la buzunare.

Loveste-l pe Dragnea cu mouse-ul sau tastatura! Trei jocuri online anti-PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea nu dă semne că ar vrea să renunțe la prim-planul vieții publice, dar, în ultima săptămână, s-a ales, în plus, cu niște… jocuri online în care este protagonist. PSDInvaders, Flappy Dragnea și Teleorpacman amuză, în aceste zile, internauții din România.

Ultimul meci, ultimul derby! „Leii” joaca pentru locul 3 cu Sibiul

Au o revanşă de luat şi un loc trei de ocupat. BC SCM Timişoara întâlneşte CSU Sibiu în penultima etapă a sezonului regulat. Este în fapt ultimul joc pentru violeţi, înainte de minicampionatul pentru locurile 1-6, deoarece în ultima rundă, programată după Cupa României, timişorenii vor avea rundă liberă, din cauza numărului impar de echipe.

Iarna nu se da batuta: urmeaza zile foarte reci

Un nou val de vreme extrem de rece se va abate, în următoarele zile, asupra României. Meteorologii au emis o informare care va expira abia pe 14 februarie și care acoperă întreaga țară. În unele regiuni, temperaturile vor scădea, din nou, până la -22 grade Celsius.

Progresam si… murdarim! Nicio firma care a lucrat pentru primarie nu a fost amendata pentru mizerie

Se deschide un șantier plătit de primărie în zona în care locuiți? Pregătiți-vă de deranj cât cuprinde! Totul, spre binele dumneavoastră, desigur. Firmele care vor lucra nu vor avea nicio secundă stresul că vor fi amendate pentru mizerie. Cel puțin anul trecut, niciuna dintre ele nu fost nici măcar avertizată.

Cum sa-ti alegi vacanta perfecta: targ de turism de Martisor, la Timisoara

Vreți să mergeți într-un loc special? Căutați-l și, la început de martie, vizitați Târgul de Turism „Vacanța”. Aici vă așteaptă oferte dintre cele mai interesante, cu reduceri care pot ajunge și la 30%. În plus, veți putea primi sfaturi personalizate, pentru ca toate vacanțele voastră să fie așa cum v-ați dorit.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat joi, 9 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Regimentul 13 Călărași nr. 12, Patriarh Miron Cristea, Holdelor Bl. 92, sc. A, Ecoului Bl. 137 și 138, Bujorilor (p), Izlaz (p), E. Zola (p), Calea Șagului, (p), Nicorești (p), Chișodei (p), orele 9 – 17; Sînandrei nr. 671, Fârdea

Top