Stirile din ziua: 11 februarie 2017

Protestul de sambata seara, la Timisoara: Vrem sa plece hotii! / FOTO

Protestul de sambata seara, la Timisoara: Vrem sa plece hotii! / FOTO

Încă o seară în stradă pentru câteva sute de timișoreni. Punctul de întâlnire, ca de obicei: Piața Victoriei. S-a cântat și s-a scandat, la fel ca la fiecare protest de până acum. Duminică se anunță un miting de proporții, care este posibil să se încheie cu un marș pe un traseu care urmează să fie stabilit.

Robu, reactie la cati bani nu primeste Timisoara de la guvern: Sunt revoltat!

Propunea 15 investiții pe care guvernul să și le asume în Timiș, dar nici racordul la autostradă, nici spitalul regional, nici maternitatea, nici modernizarea Gării de Nord n-au fost prinse în bugetul de stat pe 2017. Primarul Nicolae Robu spune că n-a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu pe această temă și nici n-o va face prea curând.

Femeie, dispărută de aproape o săptămână la Timișoara

Milioane de apeluri false la 112! In Teleorman au fost prinsi cei mai multi „glumeti”

Românii par să nu înțeleagă importanța vitală a câtorva secunde: aproape jumătate din apelurile făcute, în 2016, la numărul unic de urgență 112 au fost false! Aproape 16.000 de oameni au fost prinși și sancționați, cei mai mulți dintre ei provenind din județul Teleorman. Totuși, Covasna este pe primul loc la apeluri false.

Se cauta directori la Spitalul de Copii și la Boli Infectioase! Primaria face concurs

Primăria Timișoara scoate la concurs două posturi de manageri la spitalele din subordine. Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgență „Louis Țurcanu” și Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Cele două unități sanitare vor avea directori „plini” la finele lunii martie.

E sigur 100%: Pentru Liceul de Arte Plastice nu s-a cerut inca aviz de demolare

Nu se pune de-o demolare în centrul Timișoarei. Direcția Județeană pentru Cultură Timiș e cât se poate de categorică: imobilele de pe Bd. Mihai Eminescu nr. 2 și Bd. CD Loga nr. 3 rămân în picioare, cel puțin în perioada următoare. Primăria le-ar fi putut cumpăra, acum patru luni, cu 5 milioane de euro.

Top