Stirile din ziua: 13 februarie 2017

#rezist, chiar si in liniste! Protestul de luni, la Timisoara / FOTO

#rezist, chiar si in liniste! Protestul de luni, la Timisoara / FOTO

În jur de 70 de oameni s-au adunat, luni seară, în Piața Operei din Timișoara, pentru deja obișnuitul protest. Au adus steaguri și pancarte, dar nu au scandat nimic de această dată. După câteva zeci de minute, ei au făcut o plimbare prin piață și apoi au plecat.

CFR trimite indragostitii din Timisoara la Cluj si Orsova! Bilete la jumatate de pret de Sf. Valentin și Dragobete

CFR Călători a gândit o ofertă specială pentru îndrăgostiţi, pentru zilele de Sfântul Valentin şi de Dragobete. În zilele de 14 şi 24 februarie, compania pune în vânzare bilete la jumătate de preţ, valabile însă numai pentru același tren Inter Regio, pe aceeaşi relatie şi în aceeași zi.

Ghinion! Marele merit al „Revolutiei luminii”: blocarea „teleormanizarii” Romaniei

Aparent, impresionantele proteste din ultimele două săptămâni au adus doar două mici victorii. În primul rând, e vorba de abrogarea deja celebrei Ordonanţe 13 şi apoi de demisia ministrului Florin Iordache, un retard politic care oricum n-avea ce căuta în funcţia respectivă.

Ionut Popa pune presiune pe conducerea lui Poli: Mai vrea doi jucatori experimentati

Lotul pregătit de Ionuţ Popa s-a subţiat numeric prin plecarea mai multor jucători în această iarnă. Tehnicianul lui Poli Timişoara ar mai dori doi fotbalişti experimentaţi, pentru a putea spera la evitarea retrogradării. Este vorba despre un mijlocaş central şi un fundaş central, ambii cu multe jocuri în primul eşalon.

aquatim

Fara apa rece in Ciacova

Aquatim anunță că luni, 13 februarie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Ciacova, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat luni, 13 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Dumbrăvița – str. Mureș (p), Crișurilor (p), Blaise Pascal, Bega (p), Someș (p), T. A. Edison, Tisa (p), Cerna (p), Columb (p), Panseluțelor (p), Lalelelor (p), Arhimede (p), Măgura (p), Iasomiei, Louis Pasteur, Margaretelor, orele 10 – 17; Timișoara – str. Silviu Motohon

Top