Stirile din ziua: 14 februarie 2017

5 goluri „braziliene” si Informatica invinge campioana de la futsal

5 goluri „braziliene” si Informatica invinge campioana de la futsal

Derby doar cu numele, deoarece pe teren a fost o singură echipă. Finalistele sezonului precedent în prima ligă de futsal, Informatica Timişoara şi City’us Târgu Mureş, s-au reîntâlnit în returul sezonului actual, după ce în tur bănăţenii au remizat în Ardeal.

La Timisoara a fost alocata una din cele doua frecvente de televiziune digitala locala

ANCOM a alocat, în cadrul unei licitații, o nouă frecvență pentru transmiterea unui nou multiplex de televiziune digitală locală pentru Timișoara. Timișorenii vor putea urmări, pe unde terestre, noi programe de televiziune, fără a fi nevoiți să fie abonați la sistemele de televiziune prin cablu sau prin satelit.

Cristian Busoi (

Romania protesteaza, cooperativa „Busoi si finul” marcheaza

În timp ce ochii românilor sunt îndreptaţi spre marile proteste, fostul şef al PNL Timiş, Cristian Buşoi, şi unul din finii săi îşi continuă nestingheriţi afacerile. Finul europarlamentarului a fost numit şef al Spitalului Judeţean Călăraşi. Este vorba de acelaşi Marius Militaru, care s-a ocupat de spaţiile verzi din Timişoara.

blocuri

15 milioane de euro pentru reabilitare termica: Banii se dau pe principiul primul venit, primul servit

Cel puțin 60 de blocuri din Timișoara vor fi reabilitate termic, cu bani de la Uniunea Europeană. Suma totală alocată pentru aceste lucrări va fi de aproximativ 15 milioane de euro. Primul pas este proiectarea, pentru care PMT face acum licitație. La reabilitarea de pe exercițiul financiar trecut, tocmai proiectarea a fost cu cântec.

Reprezentantul Curtii de Conturi, gura de oxigen pentru Ciuhandu & co: Asocierea cu Marian Iancu s-a facut legal

În procesul în care sunt trimiși în judecată Gheorghe Ciuhandu, Adrian Orza şi Ioan Cojocari, dar şi câţiva funcţionari publici, a fost audiat reprezentantul Curții de Conturi. Acesta și-a menținut poziția în privinţa legalităţii asocierii cu fostul club patronat de Marian Iancu. Ar putea fi aduși cu mandat Alfred Simonis și Traian Stoia.

Pasionatii de tehnologie isi pot pune ideile in practica la Innovation Labs

Tinerii pasionaţi de tehnologie, cu viziuni inovatoare, pot deveni proprietarii unui start-up care să le transfere visul în lumea afacerilor. Organizatorii Innovation Labs 2017, cel mai mare program de susţinere a start-up-urilor tehnice la început de drum din România, îi aşteaptă să-și aducă ideile la viață în cadrul unui program de mentorat.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat marți, 14 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Hebe, Snagov (p), Lev Tolstoi, Glad (p), Eneas (p), Chiriac (p), Gh.Ranetti (p), I. Slavici (p), Văliug (p), Piața Eliberării, Fragilor, N. Filimon (p), N. Andreescu (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Freziei, Lalelelor (p), Libertății (p), Trandafirilor

Top