Stirile din ziua: 15 februarie 2017

Cupa Romaniei ramane un vis pentru Leii din Banat! Poate la anul…

Cupa Romaniei ramane un vis pentru Leii din Banat! Poate la anul…

BC SCM Timişoara a „reuşit” una din cele mai slabe partide din acest sezon competiţional, chiar într-un meci care îi putea aduce un drum spre cupele europene. „Leii din Banat” au fost învinşi la scor în sferturile Cupei României, de la Sibiu, de campioana en-titre şi finalista anului trecut, CSM Oradea, 72-92.

Surse din Ministerul Transporturilor: Vineri s-ar deschide cei 15 km de autostrada!

Traficul pe cei 15 kilometri de autostradă din lotul 2, Lugoj-Deva, finalizați anul trecut, va fi deschis vineri, 17 februarie. Cel puțin așa susține presa centrală, care citează surse din Ministerul Transporturilor. UPDATE: CNAIR anunță că până vineri se va face inspecția tehnică a șoselei.

Colonada de la Buzias revine la gloria de altadata! In iunie sunt gata lucrarile / FOTO

Unul dintre cele mai frumoase monumente istorice din Banat va fi redat circutului turistic în luna iunie. Este vorba de colonada de la Buziaş, construită în 1875, la solicitarea împăratului Franz Joseph, pentru soţia sa, Împărăteasa Sissi. Refacerea structurii grav afectate de intemperii a costat 1,13 milioane de euro, cei mai mulți bani de la bugetul local.

S-a renuntat la blocul de 10 etaje de langa Primaria Timisoara!

E oficial: proiectul de transformare a vechiului liceu evreiesc într-un ansamblu modern, cu parcare, birouri și hotel, a fost tras pe dreapta. Dezvoltatorul imobiliar a solicitat anularea evaluării documentației depuse la Primăria Timișoara la jumătatea lunii ianuarie.

Cu copilul la proteste? Teoretic, riscati 10.000 de lei amenda

V-ați dus cu fiul sau fiica, minori, la proteste? Ați putea fi reclamați la direcțiile de protecție a copilului! Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție are un mesaj oficial pentru părinți: micuții nu pot fi folosiți sau expuși în scopul de a influența deciziile autorităților publice. „Vinovații” ar putea primi 10.000 lei amendă!

Restauratori romani, in expozitie la Casa Artelor. Povestile lui Stefan Bals

Există oameni pentru care păstrarea trecutului, a valorilor, a locurilor și lucrurilor esențiale sunt o misiune în viață. Unul dintre aceștia a fost arhitectul Ștefan Balș, cel mai important reprezentant al şcolii româneşti de restaurare. Timp de șase decenii, Balș a readus la viață, cu mult succes, povești uitate.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat miercuri, 15 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ecoului nr. 9 Bl. 138, Dr. L. Georgevici Bl. B95, Ulpia Traiana (p), Arcidava (p), Spl. T. Vladimirescu (p), Bd. General I. Dragalina (p), I. Ghica (p), orele 9 – 17; Alioș nr. 228, Chișoda – str. Poligonului, Fârdea (p),

Top