Stirile din ziua: 16 februarie 2017

Mare atentie cum si pe unde plimbati catelul! Va poate costa 200 de lei

Mare atentie cum si pe unde plimbati catelul! Va poate costa 200 de lei

Vă plimbați câinele prin Parcul Pădurice? Riscați ca plimbarea să fie mai scumpă decât o invitație la restaurant adresată cuiva drag! Polițiștii locali din Timișoara par să fie destul de vigilenți în ceea ce privește comportamentul proprietarilor de căței.

La Timisoara incepe constructia celei mai inalte cladiri din Romania!

Încă trei clădiri de birouri clasa A din proiectul Openville Timişoara intră în lucru în această primăvară. Cele trei imobile vor fi dezvoltate sub brandul United Business Center (UBC) și printre ele se numără și cea mai înaltă clădire din România. Tot în 2017 încep și lucrările de extindere de la Iulius Mall.

Seful Camerei de Comert Romano-Germane a gasit solutia pentru cresterea investitiilor: banii diasporei

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane de la Bucureşti, Dragoş Anastasiu, prezent la Timişoara, a anunţat ceea ce el consideră a fi una dintre sursele de investiţii pentru economia românească. El a vorbit în faţa Clubului Economic German despre o modalitate de finanţare a economiei dintr-o sursă interesantă: atragerea banilor românilor care muncesc în străinătate.

aquatim

Apa rece oprita la Opatita

Aquatim anunță că vineri, 17 februarie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Opatița, pentru spălarea rețelei de distribuție a apei și a rezervorului de înmagazinare. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat joi, 16 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Spl. N. Titulescu nr. 5, Martir Silviu Motohon nr. 50 Bl. 143, Ion Ionescu de la Brad Bl. B101, Sinaia, Doamna Chiajna, Sabin Drăgoi, Cuza Vodă, Piața Păun Pincio (p), Ana Ipătescu (p), Chișodei (p), Fratelia, orele 9 – 17; Hodoni,

Top