Stirile din ziua: 17 februarie 2017

Exceptie de neconstitutionalitate, invocata in dosarul Poli

Exceptie de neconstitutionalitate, invocata in dosarul Poli

Avocaţii unor inculpaţi din dosarul privind finanţarea clubului de fotbal Politehnica Timişoara invocă excepţia de neconstituţionalitate. Apărătorii, inclusiv cel al fostului primar Gheorghe Ciuhandu, susțin că abuzul în serviciu şi complicitatea la această infracţiune nu ar mai fi prevăzute în legea penală.

Noi promisiuni pentru centura si racord la autostrada, insa fara termene

Timișoara nu rămâne nici fără Centura Sud și nici fără racordul la autostradă. E promisiunea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care spune că bani pentru aceste investiții există, dar nu vorbește despre termene. Singura sumă avansată este cea pentru actualizarea documentației de la centură.

Un deputat liberal isi doneaza indemnizatia: Marilen Pirtea renunta la 5.400 de lei pe luna

Își va împărți banii de deputat între proiecte sociale care implică elevi și studenți și partid. Deputatul PNL Marilen Pirtea, deopotrivă rector al Universității de Vest din Timișoara, a anunțat că renunță la indemnizația de parlamentar și donează integral acești bani.

Deces cauzat de virusul gripei, la Timisoara

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, în urma complicaţiilor suferite în urma gripei de care suferea pe fondul altor boli. Decesul a avut loc la finalul săptămânii trecut, diagnosticul de gripă fiind confirmat, fiind vorba despre virusul de tipul AH3.

Ciuhandu si Robu, urmariti penal pentru abuz in serviciu. Aproape 1.000 de imobile, vandute ilegal

Gheorghe Ciuhandu, Nicolae Robu, Martin Staia, Dan Diaconu și Traian Stoia sunt „colegi” într-un dosar penal instrumentat de DNA. Cei cinci sunt suspectați de abuz în serviciu în formă continuată, primii trei, respectiv abuz în serviciu, ultimii doi.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție Banat a programat vineri, 17 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Silviu Motohon nr. 48, Bl. 144, Holdelor Bl. B103, sc.C, Calea Șagului (p), Fructelor, Grădinii, Ana Ipătescu (p), Ardealul (p), Rahovei, Maramureș, Posada (p), Gabriel Joseph, Răchitei, Baba Novac, Splaiul Sofocle (p), orele 9 – 17; Chișoda – str.

Top