Stirile din ziua: 18 februarie 2017

stpt

Premierul Sorin Grindeanu: Nu am raspuns niciodata de patrimoniu la Primaria Timisoara

Premierul Sorin Grindeanu: Nu am raspuns niciodata de patrimoniu la Primaria Timisoara

Premierul Sorin Grindeanu a comentat, sâmbătă seară, dosarul DNA care cercetează vânzarea de către Primăria Timișoara a aproape 1.000 de locuințe. Social-democratul a fost viceprimar atât în timpul ultimului mandat al lui Gheorghe Ciuhandu, cât și în primele șase luni din cel dintâi mandat al lui Nicolae Robu.

Robu, despre vanzarile care l-au trimis la DNA: Daca au fost scapari, nu sunt eu de vina

Vânzare, nu retrocedare. Este precizarea pe care a ținut s-o facă sâmbătă, la o zi după ce a trecut pe la DNA, primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Edilul spune că nu-și face griji că va fi trimis în judecată, pentru că e 100% corect. Robu e supărat însă că i-a fost călcat în picioare cel mai de preț bun.

Marilen Pirtea

Pirtea, despre candidatura la presedintia PNL Timis: Niciodata nu m-am dat deoparte de la munca

Liberalii au început pregătirile pentru alegerile interne, programate să se încheie până la jumătatea lunii iunie, cu scrutinul pentru președinte. Sunt anunțate oficial candidaturile lui Cătălin Predoiu și Ludovic Orban și va fi o primăvară interesantă. Timișul nu face excepție, mai ales în actualul context.

gara de nord

Renovari de 2 milioane de lei la peroane si WC-uri in Gara de Nord. Modernizarea asteapta pana in 2020

Două milioane de lei – aceasta este suma pe care CFR o va investi, în 2017, în Gara de Nord Timișoara. Se va lucra la peroane, copertine, WC-uri și corpul E, însă o modernizare ca la carte nu va fi gata mai devreme de 2020. În 2021, Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

Invitatie la… Ghetto: spectacol muzical pentru copii, la Casa Artelor

Întâmplările teatrale dedicate celor mai mici dintre spectatori continuă la Casa Artelor. Un nou spectacol construit special pentru copii e programat sâmbătă, 18 februarie, în sala StudioArt. Este vorba despre spectacolul muzical „Ghetto” de Simona Vintilă, ale cărui vedete sunt nouă mici artiști, cu vârste cuprintre între 6 și 12 ani.

Top