Stirile din ziua: 19 februarie 2017

Ziua 20, tot in strada: Cand copiii canta imnul protestului, la Timisoara / FOTO

Ziua 20, tot in strada: Cand copiii canta imnul protestului, la Timisoara / FOTO

Sunt aproape trei săptămâni de când românii protestează, spun ei, împotriva corupției și a penalilor care le decid destinele. Chiar dacă, duminică seară, doar în jur de 1.000 de timișoreni au ieșit, din nou, în Piața Victoriei, mesaj este clar: #rezistăm, pentru că doar așa se poate produce schimbarea.

Vandalii au dat atacul si la Parcul Rozelor. Politia Locala nu pare sa fi aflat inca

Vigilența polițiștilor locali a fost înșelată din nou, și tot în zona Parcul Rozelor – Michelangelo. De această dată însă, „victimele” vandalilor nu au fost jardinierele cu panseluțe, ci coșurile de gunoi și scaunele din Parcul Rozelor. Acestea au ajuns în… Bega.

aerotim

Aeroportul Timisoara nu va fi transferat la CJ Timis, dar va avea un terminal de 2 milioane de euro

Aeroportul Internațional Timișoara rămâne, pe termen determinat, singurul aeroport care nu este administrat de autoritățile locale. Transferul către CJ Timiș nu este o prioritate a Ministerului Transporturilor, care se pregătește să finanțeze construirea unui nou terminal. Acesta ar trebui să fie gata la finele lui 2018.

Primarul din Dudestii Noi vrea salarizare unica: Actualele cresteri starnesc nemultumiri intre oameni

Salarizarea unitară este singura soluție pentru ca între angajații din sistemul public să nu mai existe nemulțumiri și discrepanțe. Primarul din Dudeștii Noi, liberalul Alin Nica, spune că doar printr-o astfel de măsură ar putea fi încurajați să intre în administrație oamenii capabili.

Revenit dupa o accidentare grava, Daniel Corbeanu va participa la o „piramida” cu 64 de luptatori

O viaţă desprinsă parcă din filmele de la Hollywood. Timişoreanul Daniel Corbeanu a început de jos, ca să ajungă sus prin multă muncă, să fie apoi la pământ în una unei accidentări grave şi să urce apoi din nou, pas cu pas, până în top. Şi povestea lui abia cum se scrie.

Top