Stirile din ziua: 22 februarie 2017

Preturi bune la o noua editie a Salonului Industriei Usoare / FOTO

Preturi bune la o noua editie a Salonului Industriei Usoare / FOTO

La Centrul Regional de Afaceri din Timişoara s-a deschis o nouă ediţie, cea cu numărul 31, a Salonului Industriei Uşoare. Sunt 60 de firme din cele mai diferite domenii care oferă spre vânzare textile, pielărie sau produse cosmetice.

Liceul de Arte Plastice ramane in ceata. Primarul Robu promite dezbatere publica pe orice proiect in zona

Consiliul Local Timișoara își menține hotărârea prin care renunță la dreptul de preemțiune în cazul fostului liceu de arte plastice și al clădirii în care funcționează inspectoratul școlar. Primarul Nicolae Robu promite totuși dezbatere publică pentru orice propunere viitoare ar avea proprietarul terenului și al clădirilor. Primul proiect, retras, includea un bloc de 10 etaje.

CJ Timis mai are o saptamana sa refaca doua proiecte de 25 de milioane de euro

Cele două proiecte în valoare de 25 de milioane de euro retrase de CJ Timiș de la ADR Vest vor fi redepuse până la finele acestei luni. Este vorba despre reabilitarea unor drumuri județene, pentru care se solicită finanțare din fonduri europene pe infrastructură. Proiectele au fost depuse în noiembrie 2016 și sunt în curs de refacere. Călin Dobra spune că banii nu sunt pierduți.

acs poli

LPF va plati catre CJ Timis datoriile lui ACS Poli pentru stadion. Ce solutie s-a gasit

Consilierii județeni au aprobat contractul cadru de închiriere pentru stadionul „Dan Păltinișanu” pe anul în curs. Sumele rămân neschimbate, dar, pentru a nu se mai ajunge în situații unor datorii, la patru restanțe, înțelegerea se reziliază. Restanțele lui ACS Poli vor fi plătite prin intermediul LPF.

De ce madam Pandele poate si Robu nu? Fiindca legile sunt facute pentru smecheri si descurcareti

Zilele trecute, doamna Pandele, întâia stătătoare a Capitalei, a anunţat personal cu surle şi trâmbiţe că Cristina Neagu s-a repatriat, urmând să evolueze pentru CSM Bucureşti. Probabil cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, Neagu va primi un salariu de 300.000 de euro pe an.

Cristi Balaj confirma suspiciunile timisorenilor: Iancu facea blaturi cu Dinamo

Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti nu s-au urât tot timpul, în ciuda alergiei suporterilor timişoreni la fostul club al miliţiei. Fostul arbitru Cristi Balaj are cea mai urâtă amintire legată de un oficial al vreunui club, când îşi aminteşte de Marian Iancu, fostul finanţator al Politehnicii Timişoara. Balaj crede că Iancu i-a păcălit mereu pe timișoreni.

Șoferi, mare grija! In doua saptamani incepe ridicarea masinilor parcate ilegal

În două săptămâni, mașinile parcate ilegal prin Timișoara vor putea fi ridicate din nou. Consilierii locali au votat, în ultimul plen, hotărârea care permite SDM să furnizeze acest serviciu. Pentru a-și recupera vehiculul, un șofer ar putea ajunge să plătească peste 100 de euro.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 22 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Silviu Motohon nr. 40, Bl. 148, Arh. I. Mincu Bl. B94, sc. C, Hebe (p), Iris (p), Gh. Ranetti (p), Steaua Bl.49, sc. C, orele 9 – 17; Fârdea (p), Fârdea Baraj, Buziaș – str. A. Iancu, de la

Top