Stirile din ziua: 25 februarie 2017

Prea mici pentru juniorii lui Hagi! Jucatorii lui Poli, batuti mar in Dobrogea

Prea mici pentru juniorii lui Hagi! Jucatorii lui Poli, batuti mar in Dobrogea

Meci cu final aşteptat la Ovidiu, acolo unde liderul campionatului, Viitorul Constanţa, s-a distrat cu penultima clasată, Poli Timişoara. Meciul a fost la discreţia gazdelor, care s-au impus cu 5-0 (4-0) şi parcă au dat impresia că la un moment dat au redus turaţia motoarelor.

Plenurile CL Timisoara, transmise in direct pe Facebook. Este sau nu blat intre putere si opozitie?

Ședințele de consiliu local și dezbaterile publice organizate de Primăria Timișoara vor putea fi văzute live pe Facebook. Primarul Nicolae Robu spune că a luat aminte la sugestiile făcute de Cristi Brâncovan. Acesta cere însă transparență totală, nu doar la primărie, ci și la CJ, și vorbește de… blaturi între putere și opoziție.

Alte promisiuni pentru Timisoara: Ministerul Sanatatii deblocheaza finantarea pentru acceleratorul liniar

Timişoara nu va avea prea curând un institut oncologic modern, dar ar urma să beneficieze, totuşi, de un acelerator liniar plătit de Ministerul Sănătăţii. Ministrul Florian Bodog a declarat că va debloca finanţarea de la Banca Mondială pentru achiziţia acestui aparat.

Robu invita peisagistii la dialog. Tema: fasiile uneori verzi, alteori cu noroi, de pe marginea drumului

Desființăm sau nu fâșiile verzi dintre trotuare și carosabil? Primarul Nicolae Robu spune că da, pentru că sunt sursă primară de praf și poluare. El este contrazis de unii peisagiști, pe care edilul îi invită la discuții, pentru că nu-i plac litigiile.

Obiectiv indeplinit! Victorie la pas pentru handbalistii de la Poli / FOTO

Etapa a 20-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale la handbal a adus a treia victorie la rând pentru SCM Poli Timişoara. După succesele de acasă cu Vaslui şi de pe terenul Stelei, alb-violeţii au făcut instrucţie şi cu CSM Satu Mare. A fost 31-23 (15-11) pentru bănăţeni, o victorie chiar mai clară decât o arată scorul.

Impreuna pentru viata! CCIAT invita firmele din Timis alaturi de sectia ATI a Judeteanului

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează, din acest an, o serie de evenimente caritabile care vizează responsabilitatea socială corporatistă. Acestea vor fi grupate sub genericul „Împreună pentru viață”. Pe 10 martie va avea loc o gală de strângere de fonduri pentru Clinica ATI a Spitalului Județean.

Flori la Doua Bufnite: film cu bilete de intrare speciale, in scop nobil

Șampon, gel de duș, pastă de dinți – toate pe post de… bilet de intrare la un film prezentat, la început de primăvară, pentru a face mai frumoasă viața unui fete aflate într-o situație dificilă. Pelicula Culturală și Librăria La Două Bufnițe pun la cale o proiecție specială.

Top