Stirile din ziua: 26 februarie 2017

Timisoara #rezista si… se muta! Ultimul protest in Piata Victoriei

Timisoara #rezista si… se muta! Ultimul protest in Piata Victoriei

Protestul de duminică seară a adunat în Piața Victoriei peste 200 de timișoreni. Cu pancarte, insigne, steaguri și… prăjituri, oamenii au dat un mesaj clar: #rezistă, pentru că e singurul mod de a le arăta politicienilor că nu pot să facă ce vor. De săptămâna viitoare protestul se mută.

Top de la ATOP: care sunt trecerile de cale ferata din Timis „preferate” de soferii neatenti

S-a găsit soluția pentru reducerea numărului de accidente produse la trecerile de nivel cu calea ferată: o semnalizare mai bună a zonelor respective. E una din concluziile raportului de activitate al Autorității Teritoriale de Ordine Publică din ultimul an.

CCIAT lanseaza o noua serie a cursului de Expert accesare fonduri europene

Lansarea măsurilor de finanțare 2014-2020 aduce o serie de elemente și soluții inovative care să asigure o gestionare eficientă și transparentă a fondurilor europene și totodată să faciliteze accesul la finanțare. Această facilitare este asigurată prin scurtarea perioadelor de evaluare și selecție a proiectelor și prin aplicarea de simplificări procedurale și mecanisme utile potențialilor beneficiari.

PNL cauta secretar general. Busoi, favorit de la centru, dar respins de filiale

Liberalii trebuie să numească un secretar general al partidului, funcție cu greutate maximă, mai ales în contextul în care PNL se pregătește de alegeri interne. Pentru că funcția de președinte interimar este ocupată de Raluca Turcan, care provine din vechiul PDL, secretarul general trebuie să fie un fost liberal.

Plecam de unde am ramas! BC SCM Timisoara incepe play-off-ul la Sibiu

După un sezon regulat cu multe bune, dar şi cu destule rele, „Leii din Banat” au încheiat prima parte a campionatului pe un onorant loc 4, cu 28 de puncte. Acum începe play-off-ul, în care primele șase echipe vor juca fiecare cu fiecare, meciuri tur-retur, înainte de faza eliminatorie. Partidele se vor disputa la foc automat, după sistemul sâmbătă-miercuri-sâmbătă.

Top