Stirile din ziua: 27 februarie 2017

Doua victorii externe in doua competitii diferite, in doar doua zile, pentru Informatica

Doua victorii externe in doua competitii diferite, in doar doua zile, pentru Informatica

Pe val! Informatica Timişoara trece printr-o perioadă excelentă. Asta o demonstrează mai ales rezultatele din ultima perioadă. Neînvinşi de la începutul toamnei, bănăţenii strâng victorie după victorie.

Vreti sa vindeti in pietele volante? Pana la 1 martie mai puteti depune cereri

Producătorii care vor să vândă legume și fructe în cele trei piețe volante ale Timișoarei trebuie să se grăbească. Ei sunt așteptați să-și depună, până la 1 martie, cererile care să le faciliteze accesul în piețe. Este obligatoriu să aibă atestat și carnet de comercializare.

Memoria i-a jucat feste lui Traian Stoia in procesul finantarii lui Poli Timisoara

La Tribunalul Timiș a avut loc o nouă înfățișare în procesul care vizează finanțarea echipei de fotbal Politehnica Timișoara de către Primăria Timişoara, fiind audiaţi, ca martori, trei foşti consilieri locali. Este vorba despre Traian Stoia (PSD), Constantin Catană (PNŢCD) şi Anton Iuhasz (PNL).

Hai sa inveti sa pedalezi! Verde pentru Biciclete face cursuri

Șapte pedalări urbane, din care una surpriză, și șase ture cicliste pe trasee din județ – așa sună calendarul din acest an al celor de la Verde pentru Biciclete. Pentru că sunt mulți timișoreni care nu știu să meargă pe bicicletă, la începutul lui aprilie vor avea loc primele cursuri! Pe de altă parte, Primăria Timișoara continuă să ignore solicitările VpB.

Cristian Busoi este noul secretar general al PNL. Decizie cu cantec in BPN

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi, președinte al filialei București, este noul secretar general interimar al PNL. El se va ocupa de organizarea alegerilor interne și a Convenției Naționale. Decizia a fost luată luni în Biroul Politic Național, la capătul unei ședințe în care au ieșit la iveală divergențele dintre vechii liberali.

Grindeanu a pus ceva muschi pe el. Nu suficienti insa pentru a ajuta si Timisoara

E clar, Sorin Grindeanu în acest moment nu mai este acel Sorin Grindeanu condus până în fața ușii de la guvern de „părinții adoptivi” Dragnea și Tăriceanu precum un copil în prima zi de școală. Cu atât mai mult, nu mai este nici acel Grindeanu care mulțumea doamnei blonde de la Interne fiindcă există, iar aceasta îi amintea că „există” doar fiindcă l-a avut „profesor” pe Liviu Dragnea.

Gheorghe Falca, in conflict de interese penal. ANI spune ca a semnat proiecte pentru firma proprie

Agenția Națională de Integritate (ANI) îl acuză pe Gheorghe Falcă, primarul Aradului și lider PNL, de conflict de interese. Liberalul este acuzat că, în calitate de primar, a semnat acte în favoarea unor beneficiari ale căror proiecte au fost realizate de firma pe care o deține împreună cu soția sa.

pompieri

Porti deschise la pompieri si descarcerare pe malul Begai. Totul, de Ziua Protectiei Civile

Ziua Protecției Civile din România, marcată pe 28 februarie, va aduce la Timișoara o mulțime de activități interesante, la care sunt invitați să asiste mari și mici. Fie că mergeți la subunitățile de pompieri, fie pe malul Begăi, veți vedea ce știu să facă și cât sunt de bine pregătiți salvatorii de vieți.

Florin Iordache

Falsuri si documente sustrase, in cazul OUG 13! DNA a trimis dosarul catre Parchetul ICCJ

DNA a clasat dosarul privind OUG 13, însă un alt dosar pentru favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri și fals intelectual a fost declinat și disjuns către Parchetul de pe lângă Înalta Curte. Procurorii susțin că au existat documente sustrase și vorbesc despre „plăsmuirea” altor acte.

mihaela mircea

A fost una dintre greseli! Primarul Nicolae Robu nu mai vrea directori cu concurs pe CD Loga 1

Noua organigramă a Primăriei Timișoara, considerată urgență imediat după alegerile locale, bate încă pasul pe loc. Ea ar putea fi adoptată în viitorul plen, dacă primește aviz de la ANFP, însă până atunci mai trebuie trimisă la agenție! Oricum, concursuri pentru posturile de conducere nu vor fi organizate prea curând, pentru că primarul Nicolae Robu spune că a greșit în abordarea problemei.

Primavara cu muzica si culori in Budapesta si Dubai / FOTO

Agenția de turism Ultramarin vă invită, în această primăvară, la concerte speciale, cu artiști pe care nu-i puteți întâlni la tot pasul. În Budapesta sau în îndepărtatul Dubai puteți scrie o frumoasă poveste, care să vă umple sufletul de amintiri de neuitat.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 27 februarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Holdelor Bl. B103, sc.A, Martir Silviu Motohon nr. 50 Bl. 143, orele 9 – 17, str. Constantin Rădulescu Motru, orele 9 – 15; Hella, Vile Matei, Retuc RMN, Agef Grup, Jebel (p), orele 9 – 17; Gaiu Mic (p), Dejan

Top