Stirile din ziua: 13 martie 2017

colterm sediu

Bugetul Colterm pe 2017: Subventii de 10 milioane de euro, dar si ceva profit

Consilierii locali vor vota, în viitorul plen, bugetul de venituri și cheltuieli al Colterm, în care este previzionat, pentru anul în curs, un profit de 1,17 milioane de lei. Pe de altă parte, subvențiile de la bugetul local vor depăși 45,2 milioane de lei, iar prețul de facturare al gigacaloriei este de 242 lei.

Sapte medalii la Cupa Romaniei la badminton, pentru sportivii UVT

Primăvara aduce şi medalii pe bandă rulantă la badminton. Rezultate excepționale pentru sportivii de la CSU UVT, la Cupa României la badminton, competiție desfășurată la Bacău. Universitatea de Vest din Timișoara a reușit să se impună la nu mai puțin de patru probe din cele cinci disputate, bilanțul fiind de patru medalii de aur, una de argint și două de bronz.

Gura de oxigen pentru ACS Poli: Grindeanu promite clarificarea rapida a legii privind finantarea sportului

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat, luni, la adunarea generală a Asociației Municipiilor din România, că va fi clarificată, cât de curând, legislația legată de finanțarea sportului de către autoritățile locale. Grindeanu spune că nu se mai poate ca problema să fie tratată diferit de la caz la caz.

Audiente la Robu, numai pe alese: Nu-mi irosesc vremea cu subiecte care nu tin de mine

Vreți în audiență la primarul Nicolae Robu? Nu e deloc simplu să ajungeți în biroul edilului șef. E nevoie oricum de programare și trebuie să aveți de rezolvat chestiuni care chiar țin de primar. Robu susține că, de fapt, cele mai multe probleme reclamate de cetățeni sunt legate de justiție, nu de administrație.

Innoire de primavara: Muscate rosii de 20.000 de euro, la Primaria Timisoara

A venit primăvara, așa că Primăria Timișoara se înnoiește. De această dată, cu… nu mai puțin de 2.700 de mușcate în 500 de jardiniere, amplasate la ferestrele instituției. Ele vor achiziționate direct, fără licitație, cu un contract pe șase luni, iar 13 martie este ultima zi de înaintare a ofertelor.

Primavara, anotimpul perfect pentru excursii: Citybreak-uri pentru romantici si aventurosi / FOTO

Sosirea primăverii atrage după sine bucuria ieşitului din casă, a plimbărilor lungi în aer liber, a descoperirii frumuseţilor lumii. Când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile în care în doar câteva zile îţi încarci bateriile pentru câteva luni.

aquatim

Fara apa rece in zona stadionului CFR

Aquatim anunță că luni, 13 martie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei pe străzile Sibiu, Frații Buzești, Sinaia, Sabin Drăgoi, Chișinău, Piața Sf. Nicolae, Doamna Chiajna, Făgăraș, Franyo Zoltan și Toplița, la solicitarea firmei de construcții, care execută o lucrare de extindere a rețelei de apă, pe str. Sinaia, finanțată din fonduri

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 13 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Protopop George Popovici (p), Oltul (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Constantin cel Mare (p), Gh. Leahu, Martir Silviu Motohon (p), Dr. L. Georgevici Bl. 96 Sc.B, orele 9 – 17; Giarmata – Parc, Cimitir, Austrorox casnici, Radar MFA, Moșnița Nouă

Top