Primaria cauta un economist organizator de evenimente

Încă un concurs de angajare va avea loc, la finele acestei luni, la Primăria Timișoar. Postul este pe perioadă determinată și este de inspector de specialitate la Biroul Organizare Evenimente, al Direcției de Comunicare.

Concursul pentru ocuparea postului temporar vacant va avea loc pe 27 martie, la sediul Primăriei Timișoara. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţa, specializarea Științe Economice, și să poată utiliza pachetul Microsoft Office la nivel mediu. Pe de altă parte, oricine vrea să se înscrie la acest concurs trebuie să fi urmat un curs de specializare cu tema „Realizarea prezentărilor utilizând aplicaţiile Office”. Celelalte condiții de participare sunt generale: cetăţenie română sau a altor state membre ale Uniunii Europene, capacitate deplină de exerciţiu, stare de sănătate corespunzătoare și lipsa unei condamnări definitive pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul. Dosarul de concurs trebuie să conțină cerere de înscriere, copii după actul de identitate, documente care să ateste nivelul studiilor şi carnetul de muncă, cazier judiciar sau declaraţie pe propria răspundere că nu există antecedente penale, adeverinţă medicală, curriculum vitae. Dosarele pot fi depuse până în 17 martie, la secretarul comisiei de concurs, Eugenia Vătășescu, la Serviciul resurse umane, camera 8, în Primăria Timișoara. După proba scrisă, programată pe 27 martie, va avea loc interviul, în 30 martie. Detalii legate de bibliografie pot fi găsite aici.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

2 comentarii pentru acest articol

dragos a spus: (March 11th, 2017 at 12:00 )

Il ai pe Ionutz Nasleu si tu cauti organ izatorde evenimente. Pai, Nasleu e el insusi un eveniment! E mai tare ca Sandu Chrila cu Papion!

 
Costel a spus: (March 11th, 2017 at 13:33 )

Deci trebuie sa stii Office la nivel mediu, dar trebuie sa fi urmat un curs pentru PowerPoint! Chiar daca sti sa faci prezentarile in PP, daca nu ai cursul nu esti acceptat. Asta e concurs cu dedicatie…

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Gauss topografie timisoara

Administratie vezi arhiva Administratie

CCIAT

Politica vezi arhiva Politica

MNB – Muzeul Național al Banatului

Sport vezi arhiva Sport

Statiunea Buzias

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com