Stirile din ziua: 7 aprilie 2017

dan diaconu

Dan Diaconu, singurul candidat la sefia PNL Timisoara. Candidat unic si la Lugoj

Dan Diaconu, singurul candidat la sefia PNL Timisoara. Candidat unic si la Lugoj

Liberalii din Timiș vor avea, până la finele lunii aprilie, structuri de conducere alese, punându-se capăt astfel, oficial, procesului de fuziune cu vechiul PDL. Sâmbătă, 8 aprilie, sunt alegeri la Lugoj, unde este un singur candidat, iar miercuri, 12 aprilie, va fi ales șeful PNL Timișoara.

poli

Revenire spectaculoasa! Poli bate Pandurii si face un pas mare spre salvare

Ce începe prost se termină bine. Este rezumatul partidei de la Severin dintre Pandurii și Poli Timișoara. Pandurii s-au avântat în atac din primele minute, Firțulescu, după ce a cerșit un penalty a avut o ocazie mare, însă Hlistei avea să deschidă scorul, după o acțiune frumoasă a gazdelor și un șut excelent.

Nicusor Dan, la Timisoara: Primarii vor avea salarii putin cam mari, dar au totusi multe responsabilitati

De la 1 iulie, primarul Nicolae Robu își va vedea împlinită parțial o dorință mai veche: îi va crește salariul la peste 2.500 de euro! E adevărat că e vorba spre suma brută, dar, chiar și așa, președintele USR, Nicușor Dan, crede că sunt prea mulți bani, dar admite că totuși e vorba de foarte multă responsabilitate.

Grindeanu a discutat cu Robu. Ce spune premierul despre politicieni si orgoliile locale

Premierul Sorin Grindeanu și primarul Nicolae Robu au apucat să discute, vineri, vreme de aproximativ un sfert de oră, însă niciunul dintre ei nu a vrut să spună care a fost tema. Cu câteva minute înainte însă, Grindeanu a spus că ar trebui lăsate deoparte orgoliile locale. Subiectul momentului ar fi putut fi sala polivalentă, iar premierul a făcut o declarație interesantă despre terenul pus la dispoziție de PMT.

Sorin Grindeanu, dupa 100 de zile la Palatul Victoria: Oriunde as merge, Timisoara ramane acasa / FOTO

Sala Multifuncțională a CJ Timiș a fost neîncăpătoare vineri după-amiază, la aniversarea a 25 de ani de la înființarea instituției. Au fost prezenți la eveniment toți foștii șefi ai CJ, mai puțin Ilie Sârbu și Dan Ioan Șipoș. Premierul Sorin Grindeanu a venit însoțit de fiul său.

pirtea si robu

Robu a anuntat pe cine se bazeaza la alegeri. Cum ar putea face echipa Pirtea si Popoviciu

Cu două săptămâni înainte de alegerile pentru funcția de președinte al filialei PNL Timiș, Nicolae Robu și-a anunțat echipa. Din ea fac parte și 10 primari, dar și deputatul Marilen Pirtea, pentru care se pregătește funcția de prim-vicepreședinte. Viitorul lui Alin Popoviciu în filială depinde acum de Robu.

Grigore Grigoroiu nu mai vrea teren de casa de la primarie. Nu vrea complicatii

Liberalul Grigore Grigoroiu renunță la terenul de casă pe care ar fi putut să-l primească de la Primăria Timișoara. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, același care declara, în urmă cu câteva zile, că situația consilierului local ar putea fi în conflict cu legea.

Conflict la AJOFM Timis. Gina Grigorie: Poate eram mai buna ca director decat ca adjunct

Situație mai puțin obișnuită la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș. Directorul adjunct Georgina Grigorie este în conflict deschis cu directorul general Marcel Miclău și susține că este împiedicată să-și desfășoare activitatea. Miclău îi transmite colegei sale să se reevalueze singură. Pe 11 aprilie, cele două părți se întâlnesc în instanță.

craft

Firmele din Timis, invitate de Camera de Comert la o misiune economica in Rusia

Promisiunea ambasadorului Rusiei a Bucureşti, de organizare a unei misiuni economice timişene în această ţară, va devenit realitate în perioada imediat următoare. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza, în perioada 29 mai – 4 iunie, o misiune economică în Federația Rusă.

Magie, ateliere de creatie si teatru de papusi: weekend pentru copii, la Iulius Mall

Iulius Mall Timişoara a pregătit, pentru acest final de săptâmână, un program încărcat de evenimente distractive pentru cei mici. Copiii vor avea parte de o după-amiază de sâmbătă magică, la Iulius Mall Timişoara. De la ora 16, cei mici sunt invitaţi la spectacolul „Vino în lumea magică a lui Lorenzo-Cristian”, care le va stârni curiozitatea

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 7 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lucian Blaga nr. 6, Bd. Gh. Lazăr (p), Borsec, Franz Liszt, Gh. Dima (p), Lucerna Bl. 99 Sc.A, orele 9-17; Orțișoara – CED, Unicarm, AEI, SMA, Siloz, orele 9-17; Giroc – str. Neptun (p), Arțarului (p), Ecoului (p), Castanilor (p),

Top