Stirile din ziua: 10 aprilie 2017

Concert caritabil pentru ATI: Haideti impreuna pentru viata!

Dacă vă place muzica de calitate şi vreți să faceţi și o faptă bună, sunteţi aşteptaţi la un concert care îşi propune să strângă bani pentru Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Acesta va avea loc la sala de concerte a Filarmonicii şi va fi susţinut de Vest Phoenix Cover.

suciu

Matei Suciu trebuie sa plece din parlament! A pierdut definitiv procesul cu ANI

Doar trei luni a fost deputat social-democratul Matei Suciu. Ajuns în parlament cu mare noroc, de pe poziția a cincea, el va trebui să părăsească legislativul. A fost declarat incompatibil de ANI acum doi ani, iar instanțele de judecată au dat definitiv dreptate inspectorilor de integritate.

S-au ales cele mai frumoase poze si filme cu Timisoara / FOTO+VIDEO

S-au găsit cele mai frumoase fotografii și filmulețe despre Timișoara. Premiile concursului organizat, la cererea expresă a primarului Nicolae Robu, de Casa de Cultură se împart între câțiva oameni. La fel de adevărat este și că nu se știe câtă lume a apucat să se înscrie la competiția anunțată cu câteva zile înainte de termenul limită de depunere a pozelor și filmelor.

Parcarea promisa pe strada Oituz asteapta verde de la Guvernul Grindeanu

Primăria Timișoara stă din nou la mâna… guvernului! De această dată, pentru mult discutata parcare de pe strada Oituz, care ar urma să fie ridicată pe locul fostei popote aflate în proprietatea Universității de Vest. UVT ar urma să primească în schimb campusul fostului liceu CFR.

StudentFest: festival pentru tineri cu viziune, la Timisoara. Cum te poti inscrie

Pregătirile pentru StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), sunt in linie dreaptă. Dacă vrei să te implici, artist, voluntar sau simplu participant, te poți înscrie până pe 26 aprilie.

Primavara la Disneyland: excursie de poveste la Paris / FOTO

O călătorie la Disneyland Paris este ca și cum ai răsfoi o carte cu povești drag. Este o întoarcere în copilărie, e ca și cum ai deschide sertarul magic cu vise ce pot fi realizate. Pentru copii, dar și pentru adulți, vă propunem un exercițiu de imaginație: cum ar fi dacă v-ați trezi, dintr-odată, călcând pragul castelului din poveste?

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 10 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Progresul, Musicescu(p), W. Shakespeare, V. Vâlcovici, Vânătorilor, Aluniș, Pavlov, Ulpia Traiana, Arcidava, Drubeta (p), Pavlov, L. Von Ybl, Avântul, Anul 1848, A. P. Cehov, Muncitorilor, Dimineții, Traian Vuia, Mureș (p), I.Miloia (p) Arcidava, Migdalului, Mangiuca, Lidia, Fedra (p), Calea Martirilor

Top