Stirile din ziua: 17 aprilie 2017

Trafic infernal la granita cu Ungaria: se poate sta si 3 ore la iesirea din Romania!

Trafic infernal la granita cu Ungaria: se poate sta si 3 ore la iesirea din Romania!

Sfârșitul mini-vacanței de Paște și regulile mai stricte de control la frontieră întind la maximum nervii șoferilor care vor să plece din România. Conform aplicației on-line a Poliției de Frontieră, la Cenad, timpii de așteptare pot ajunge și la 3 ore!

Romanii cred ca aparatele moderne sunt bune, dar cam… stresante

Românii sunt mari amatori de tehnică modernă! Cea mai mare parte a acestora consideră că tehnologia actuala le aduce îmbunătăţiri în confortul vieţii de zi cu zi. Totuşi, o treime din românii chestionaţi în cadrul unui sondaj realizat de furnizorul din domeniul energiei E.ON consideră că tehnologia modernă duce la creşterea stresului.

Jurnalul unui urbanist timisorean: Radu Radoslav isi lanseaza cartea-blog

Întâi a fost un comentariu pe Facebook. Apoi, un blog. Acum e un volum în toată regula, scris de unul dintre cei mai buni arhitecți ai Timișoarei. Radu Radoslav devine acum autor de carte, pe care o va lansa miercuri, 19 aprilie, la cel mai pitoresc spațiu cultural din Piața Unirii, Librăria La Două Bufnițe.

Amsterdam, o poveste colorata din nordul Europei / FOTO

Olandezii spun că nu mai există pe pământ un oraș ca Amsterdamul. Noi spunem că, pentru un pasionat de călătorii, capitala Olandei este unul dintre orașele cele mai frumoase pe care le poate vizita. Agenția de turism Ultramarin vă propune să descoperiți unul dintre cele mai fascinante locuri ale Europei, într-o excursie de opt zile, începând cu 25 mai.

Top