Stirile din ziua: 25 aprilie 2017

Poli pierde in turul Cupei la Giurgiu si cu largul concurs al arbitrului Comanescu

Poli pierde in turul Cupei la Giurgiu si cu largul concurs al arbitrului Comanescu

Astra Giurgiu a învins pe teren propriu, în manşa tur a Cupei României pe Poli Timişoara cu 4-1 (2-1) şi a făcut un pas important pentru calificarea în finala competiţiei. Un aport decisiv la această victorie a avut centralul Adrian Comănescu, singurul de pe teren care a văzut două lovituri de pedeapsă în favoarea gazdelor.

Veste buna pentru primarul Robu: in sfarsit, ii creste salariul! Nu chiar pana la 4.000 de euro

O parte din visul primarului Nicolae Robu s-a îndeplinit: în luna mai va primi un salariu mai mare cu 30%! Asta, dacă președintele Klaus Iohannis promulgă OUG 9/2017, care mărește soldele și salariile primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților de consilii județene.

teatru

Cultura din Timisoara, vazuta din CL: intre managerii de nota 10 si pornografie

Evaluarea activității directorilor instituțiilor culturale din subordinea Primăriei Timișoara au trecut luni de plenul CL, dar au stârnit discuții neașteptate. Unii consilieri au vorbit despre evaluarea în sine, alții au susținut că la unele spectacole nu poți să vii cu… copilul.

Ca vantul si ca gandul: cateva zeci de soferi din Timis au ramas fara permise de conducere

O săptămână, 1.000 de amenzi pentru șoferii indisciplinați. Asta s-a întâmplat în Timișoara, în timpul operațiunii „Speed”, desfășurată sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Aproape 40 de conducători auto au fost prinși depășind limita maximă de viteză cu peste 50 km/h!

Regulament pentru vaporase avem, dar e degeaba. Transportul in comun pe Bega, la mana guvernului

Consilierii locali au votat regulamentul referitor la circulația ambarcațiunilor pe raza Portului Timișoara, de la Uzina de Apă la Podul Modoș. Grupul PSD s-a abținut, spunând că inițiativa trebuie să aparțină Administrației Căii Navigabile, nu RATT. Cu tot cu regulament, un lucru e sigur: transport în comun pe Bega nu vom avea prea curând. De vină e… guvernul.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 25 aprilie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Eternității (p), E. Zola (p), Perlei Bl. 104, Electronicii nr. 25 Bl. 15, orele 9 – 17, str. Pestalozzi nr. 22, orele 9 – 15, str. Steaua (p), Secerii, Titus Maior Mureșan, Bârsei, Ceferiștilor (p), orele 9 – 11; Dumbrava

Top